Малоомельянівський масив: чоловік простромив собаку вилами

17 Грудня 2015, 11:53
2937 Джерело: КП Ласка

До директора КП «Ласка» Дани Наварчук увечері зателефонували і повідомили, що житель Малоомелянівського провулку наколов на вила собаку – поранена тварина стікає кров’ю на подвір’ї.

Свідок дикого випадку заодно повідомив дільничного інспектора, розповіла керівник «Ласки».

Директор зв’язалася з чоловіком, в якого на подвір’ї перебувала собака. Він пояснив, що тварина не його, просто прибилась до них, а сусід уже вдруге робить такий жахливий злочин.

«Чоловік пожалів песика, думаючи, що той проживе останні хвилини, забрав на подвір’я, щоб хоч не посеред дороги не помирав, – каже Дана Наварчук. – Та пес боровся за життя, тому чоловік привіз собаку до КП «Ласка». Ветеринари зробили все для порятунку, проте тварина в дуже критичному стані – шансів вижити у неї мало, але вона бореться».

Песику дали ім’я Геркулес, бо мужньо бореться за життя. Усі працівники «Ласки» наразі сподіваються на чудо. Тим часом чекають на результати розслідування слідчого, щоб покарати злочинця якомога суворіше за жорстоке поводження з твариною.

1

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
18 Грудня 2015, 16:32
От скотина його на ті вила.....<br/>А потім будуть хворіти його діти, онуки ...<br/>і будуть питати -&quot;ЗА ЩО?????&quot;от за такого Козла....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром