Хто кого: розважальні центри Луцька тролять одне одного

07 Вересня 2017, 11:05
6710

У Луцьку розгорілася маркетингова війна розважальних центрів.

Пише Таблоїд Волині.

Соціальні мережі заполонили фото рекламних бордів, на яких торгово-розважальний центр «ПортCity» вітає РЦ «Промінь» з відкриттям. В оригінальних вітаннях прослідковується не лише дружній жест, а й креативний вказівник на переваги, якими володіє ТРЦ «ПортСіті», наприклад, більшу кількість місць для парковки та розташування більше сотні бутиків. 

РЦ «Промінь» оперативно відреагував на привітання «колеги» дописом у Фейсбук:

«Хочемо висловити подяку ТРЦ «Порт Сіті» за вітання! Нам надзвичайно приємно, що такий масштабний комплекс відмітив нашу появу у своїй рекламній акції. Відтепер спільними зусиллями ми забезпечуватимемо місто якісними розвагами від РЦ «Промінь» та надзвичайно великою кількістю магазинів від ТРЦ «Порт Сіті»! Маємо надію, що доповнюючи один одного, ми зробимо лучан хоч трішки щасливішими) Запрошуємо кожного у новий п`ятизальний кінотеатр MULTIPLEX, у чарівну долину «Смугастого Носорога», у клуб Жоржа пограти у більярд та боулінг, і найбільшу кіберспортивну площу «Force Arena» та ще на масу приємностей, які є у нашому розважальному комплексі!

Луцьк_з_Променем_в_серці!»

1

Креатив обох центрів оцінили і волиняни, які активно почали обговорювати незвичний обмін рекламних слоганів. Чимало користувачів зауважило, що варто почути і думку третього «кита» розваг у Луцьку – РЦ «Адреналін Сіті», який наразі все ж лишається лідером серед розважальних закладів, зокрема, для дітей та підлітків.

Піарщики останнього теж вирішили не пасти задніх, та проілюстрували своє бачення рекламної кампанії. Зокрема, прес-секретар VolWest Group, до якої входить розважальний комплекс «Адреналін Сіті»Ольга Андрієвська розмістила у Facebook жартівливу картинку, де хлопець дивиться услід красивій дівчині під агресивним поглядом своєї подруги.

Зрештою, поява нових рекламних ідей – це завжди добре, тож «Адреналін Сіті» зичить колегам процвітання і нових здобутків та резюмує ще однією ілюстрацією, яка має бути основною в битві титанів:

 

 

Коментарі
07 Вересня 2017, 14:08
Адреналін вже перетворився в склад побутової техніки і магазини меблів чи ще ні? Волвест ще кормить мінуси?)))))))))))))))))))))))))))
07 Вересня 2017, 14:25
Промінь тільки відкрився, отже десь через пів року- рік можна буде порівняти хто кого. Але мабуть порт і адреналін відчувають що втратять таки трохи людей, особливо адреналін
07 Вересня 2017, 15:13
Адреналін це совкова конюшня за містом котрий перший вилетить в трубу каналізаційну. Який йолоп взагалі туди їздить і чого?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром