В Інституті філології та журналістики обиратимуть головного супергероя

17 Грудня 2015, 10:27
3656 Джерело: vk.com

Містери-філологи, студенти Східноєвропейського університету імені Лесі Українки,  зізналися, кого вважають конкурентами у конкурсі  Marvel&DC і що підготували задля перемоги.

Конкурс відбудеться у четвер,17 грудня, у Центрі культури і дозвілля СНУ.

Хлопці перевтіляться в улюблених героїв коміксів Marvel&DC. Напередодні конкурсу Район.Луцьк поспілкувався з учасниками про очікування від змагання, приготування та, звичайно, конкурентів.

Макс Літвінчук, Superman: «Не впевнений у своїй перемозі. Так, я Містер глядацьких симпатій он-лайн, але це не головне. Важливо, кого оберуть судді. Думаю, журі буде суворе. Найбільшим конкурентом вважаю Владислава Короля. Він серйозно готується до конкурсу. Образ вибрав мене сам. У кожного всередині живе Супермен, просто не всі можуть його у собі відкрити. Я вирішив спробувати. Найважчим вважаю інтелектуальний конкурс:до нього неможливо підготуватися. Елементарних запитань не буде, будуть валити».

1
Макс Літвінчук, Superman
Макс Літвінчук, Superman

 

Дмитро Андрухів, Thor: «Сподіваюся, конкурс пройде вдало. Кожен покаже себе. Я – один з героїв фільму «Месники», могутній Тор. Так сказали організатори, кого дали, тим і став. У дитинстві комікси не любив,більше дивився мультики. Конкурентів у мене нема. Підтримують усі: група, друзі, організатори.Останні допомагають з підготовкою, виправляють помилки. Без них було б важче».

1
Дмитро Андрухів, Thor
Дмитро Андрухів, Thor

 

Вадим Зарінчук, Batman: «Нічого не очікую. Я – Бетмен. Він серйозний, як я. На конкурсі будуть підтримувати друзі. Вони допомогли з костюмом, намалювали плакати. Міс університету Вікторія Паршенко та Містер ІФтаЖу Олександр Остапик діляться досвідом і дуже допомагають».

1
Вадим Зарінчук, Batman
Вадим Зарінчук, Batman

 

Владислав Король, Spiderman: «Обрав образ Спайдермена. Мені подобається цей герой. Він рятує людей. Від конкурсу очікую хорошої атмосфери та перемоги. З містерами подружився, багато часу проводимо разом. Найбільшим конкурентом вважаю Олега. Найважче дались танці».

1
Владислав Король, Spiderman
Владислав Король, Spiderman

 

Олег Ліщук, Flesh: «Флеш – мій улюблений персонаж. Багато про нього знаю. Великий прихильник коміксів. Думаю, що мене прийде підтримувати багато людей. З учасниками подружився. Конкурентів у мене немає». 

1
Олег Ліщук, Flesh
Олег Ліщук, Flesh

Фото зі спільноти у vk.com

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром