«Вар’яти-шоу» везуть до Луцька нову програму

06 Вересня 2017, 20:53
3644

Найбільш гастролююче україномовне гумористичне шоу країни вирушає в осінній тур.

Мешканці Луцька 10 жовтня зможуть побачити нову 2-годинну програму. 

Нещодавно завершились зйомки другого сезону «Вар’яти-шоу», а вже на початку вересня артисти традиційно розпочинають осінні гастролі. До Нового року «Вар’яти» дадуть майже 50 виступів в Україні, а також в містах США та Канади.

За 7 років існування хлопці дали концерти майже в усіх містах та містечках країни. Більш того, вже стало доброю традицією в одному місті давати не один, а одразу два, навіть і три концерти за приїзд. І кожного разу «Вар’яти» видають нову 2-годинну програму.

Всі свої історії артисти беруть з власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас. Саме завдяки цьому «Вар’яти» здобули народну любов. Тому на виступи приходять цілими родинами. 

Минулого року «Вар’яти-шоу» вийшли на новий рівень і з’явились в телепросторі. Цієї осені в ефірі Нового каналу вийде другий сезон телеверсії «Вар’яти-шоу», який, як показали нещодавні зймоки, буде ще більш цікавим та захоплюючим.  

1

1

1

1

1

1

1

Про шоу:

«Вар’яти-шоу» створили в 2010 році кращі представники українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Очільник «Вар’ятів» – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Восени 2016 відбулася прем’єра «Вар’яти-шоу» в ефірі Нового каналу. Наприкінці серпня «Вар’яти» відзняли 9 випусків 2-го сезону шоу, яке вийде цієї осені.


 

Офіційний сайт: http://www.varyaty.com/

Сторінка в FB: facebook.com/varyaty

Сторінка в Іnstagram: instagram.com/varyatyshow

Сторінка в Youtube: youtube.com/varyaty

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром