Сироті-матері двох дітей подарували квартиру

17 Грудня 2015, 10:02
2325 Джерело: irk.aif

Луцький мер Микола Романюк і голова ОДА Володимир Гунчик вручили ключі від придбаної за спільні кошти квартири матері двох дітей, сироті Катерині Залізнюк.

Лучанка стояла у черзі на покращення житлових умов у Луцьку як особа з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Нині ж Катерина виховує двох неповнолітніх дітей: сина та восьмимісячну донечку, повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Затишна квартира, загальною площею 47 кв. м., придбана за кошти обласного та луцького міського бюджетів на умовах співфінансування, також за кошти міського бюджету закуплені меблі у квартиру.

«Уже стало доброю традицією щороку перед світлим святом Миколая вручати ключі від помешкання дітям-сиротам, – наголосив голова облдержадміністрації. – Квартира затишна, в яку уже можна вселятися. Також варто відмітити, що у цьому році на умовах співфінансування придбано ще чотири квартири, але уже для іншої категорії громадян – учасників АТО та сімей загиблих військовослужбовців. Ключі від цих помешкань будуть врученні до кінця року».

Микола Романюк висловив сподівання, що і в наступних роках обласна влада підтримає хорошу ініціативу Луцька та допоможе забезпечити житлом ще не одну родину, що потребує покращення житлових умов.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром