«Наша візитівка – красивий благоустрій», - компанія «Єврохолдинг»

14 Червня 2021, 15:18
«Наша візитівка – красивий благоустрій», - компанія «Єврохолдінг» РЕКЛАМА 1000
«Наша візитівка – красивий благоустрій», - компанія «Єврохолдінг»

Компанія «Єврохолдинг» не просто зводить житло, а створює затишне та комфортне навколишнє середовище. 

Адже облаштування прибудинкової території – один з важливих аспектів сучасного життя, бо ландшафтний дизайн здатний кардинально змінити сприйняття будь-якої нерухомості.

«Ми знаємо, що люди, які вирішили купити квартиру в новобудові, хочуть милуватися охайними та доглянутими подвір’ями, бачити як зеленіє трава і квітнуть дерева», – кажуть у компанії.

Вже розпочали роботи з озеленення прибудинкової території нового ЖК «DREAM TOWN»

«Висаджуємо квітучі дерева кущі. Ви бачили червоні квіти каштанів? Запрошуємо, саме зараз цвітуть! Висаджуємо хвойні рослини, які прикрашатимуть прибудинкову територію і взимку. Облаштовуємо територію алейними деревами, щоб створити приємну прохолоду посеред спекотного літа. Зонуємо проїзди та майданчики. Монтуємо лед-освітлення зі стильними ліхтарями. Стелимо рулонні газони, стійкі до сонця та навантажень.

Ми впевнені, що наші ландшафтні рішення вам сподобаються. Мешканці будуть милуватися з вікна різнобарвними деревами та кущами, прогулюватися красивим подвір’ям, відпочивати ввечері на лаві біля будинку, гратись з дітками на майданчику.

І це лише початок. Ми створюємо двір, про який ви мрієте. Красивий, затишний та безпечний. Для автомобілів передбачений підземний паркінг», – розповідають у компанії.

вул. Привокзальна, 12

099 327 27 27

dream-town.com.ua

euroholding.net.ua

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024