«Луцьктепло» відмовилось підтримувати будь-яку політичну силу

06 Вересня 2017, 12:56
2257

На луцькому державному комунальному підприємстві прийняли рішення не підтримувати жодну політичну силу.

Про те, що на «Луцьктеплі» заборонено підтримувати політичні партії та здійснювати благодійну діяльність на їх користь йдеться у повідомленні на сайті ДКП.

Це обумовлено у Антикорупційній програмі, що прийнята нещодавно на підприємстві. Загалом цей документ є комплексом правил, стандартів і процедур щодо виявлення, протидії та запобігання корупції у діяльності підприємства.

Документ регламентуватиме внутрішню діяльність, а також правовідносини із діловими партнерами, в тому числі, органами державної влади та місцевого самоврядування.

У Програмі задекларовані антикорупційній заходи, зокрема, норми професійної етики, права і обов’язки засновника та працівників, розроблено: процедури врегулювання конфлікту інтересів та захисту працівників, які повідомили інформацію про корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення. Також прописано порядок ведення внутрішніх розслідувань та застосування заходів дисциплінарної відповідальності до працівників, які порушують положення Програми.

Текст Антикорупційної програми перебуває у постійному відкритому доступі для працівників, посадових осіб ДКП «Луцьктепло», а також для його ділових партнерів, в електронній формі на офіційному сайті підприємства, завантажити його можна за посиланням.

Читайте також: Працівникам «Луцьктепла» нема грошей на зарплату

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром