«Більше не хочу бути покупцем супермаркету «ПАККО», – лучанин

06 Вересня 2017, 12:31
20613

Мешканця обласного центру Волині обурив новий «метод шахрайства» у луцькому супермаркеті.

Про те, як його спробували ошукати у гуртівні «ПАККО», що на вулиці Клима Савура, написав на своїй сторінці у Facebook Петро Юровчик.

Далі подаємо його допис повністю і без змін:

«Як покупців дурять у супермаркетах! Виявляється, що товари із закінченим терміном придатності, уже не приносять крупним магазинам достойного прибутку, тому вони вигадали інший метод шахрайства. Зараз про це коротко спробую розказати.

5 вересня 2017 року я завітав у магазин «ПАККО», що у Луцьку на вулиці Клима Савура, 21а. Купив там кілька плиток шоколаду.

Екстрачорний шоколад з цілими лісовими горіхами в ціннику вартував по 19.63 грн., це – оптова ціна однієї, в роздріб – 21.91 грн.

Однак, касир чомусь у чеку порахувала цей шоколад по 29 гривень 42 копійки за одну плитку. Запитую: чому така різниця. Відповідь: зараз покличу адміністратора.

Прийшла поважна жінка Наталія, яка, не «зашарівшись», одразу всю провину спихнула на якогось вантажника. Що нібито це він не змінив цінник на товарі, а працівників у магазині не вистачає.

Скажу одразу, подібна історія у мене повторилася уже двічі за останній тиждень у цьому супермаркеті. Відверто кажучи, різниця в сумі не надто велика, всього десь понад 16 гривень, проте, якщо за такою схемою вдень обрахують до сотні людей… набігає «кругленька» сума.

Можливо, це – своєрідний спосіб захисту працівників цього супермаркету від можливих нестач чи ще щось… Не знаю, але більше не хочу бути покупцем супермаркету «ПАККО», що у Луцьку на вулиці Клима Савура, 21а».

Читайте також: В супермаркеті немає цінників через тупі ножиці



1






 

Коментарі
06 Вересня 2017, 15:49
В "КОЛІБРІСІ" НА ПРОСПЕКТІ ГРУШЕВСЬКОГО ПОСТІЙНО ТАКИМ СПОСОБОМ ОБРАХОВУЮТЬ, НЕ "ЗАШАРІВШИСЬ"... ТА ЯКЕЩО ВИЯВИШ БРЕХНЮ,ТО ЩЕ Й ОБПАПЛЮЖАТЬ... ГАНЬБА ТАКИМ "СУПЕМАРКЕТАМ"
06 Вересня 2017, 16:01
Сьогодні за аналогічною схемою купила товар в ПАККО на Ковельській, ціна стояла на батончик LION акційна 3,49, а пробили по 7,13, відразу не глянула, бо брала ще деякий товар і дуже спішила, але коли вже від'їхала від магазину переглянула чек і побачила таку різницю в ціні ( брала 24шт, то сума таки трохи набігла), стало дуже не приємно. Зараз вже нічого нікому не доведеш, бо не глянула відразу на чек, але такі ситуації в даному супермаркеті не рідкість. <br/>Скажіть, можливо, хтось знає, як в такій ситуації покупець може себе захистити. І чи може понести супермаркет відповідальність за такі схеми?
06 Вересня 2017, 16:07
Навряд чи це шахрайство - для магазина це навіть не копійки а тисячні долі копійок. Для персоналу таким чином відкатати щось - нереально. Скоріше за все - звичайне українське роз***дяйство.
06 Вересня 2017, 16:12
ми також зіткнулись з такою ж ситуацією на Ковельській в пакко! і різниця в ціннику і в чеку була значною! Чому відповідні служби й органи правопорядку не перевіряють такі магазини...
06 Вересня 2017, 16:31
По закону покупець має право купляти товар по тому ціннику шо на полиці, те що там інша ціна це не ваша проблема а відповідати своїм гаманцем за їхню недбалість ви не забовязані.
06 Вересня 2017, 16:32
Не думаю, що це шахрайство, скоріш за все це недогляд банальний, таке буває в багатьох супермаркетах і гуртівнях, в мене очобисто не одноразово таке траплялося в Там Тамі, навіть і не думала про це так розголошувати і писати, бо для таких корпораціх і оборотів то не спосіб заробляти ) питання в тому як це все вирішилося, якщо адекватно, вам повернули кошти , вибачилися чи пробили товар по тій ціні яка була заявлена , то я не бачу проблеми і причини робити такий розголос, це можна вирішити на рівні керівництва магазину. Ми особисто вже багато років закуповуємо продукти саме на цій грутівні, тому що ціни часто вигідно відрізняються....
06 Вересня 2017, 16:47
Ніяке це не шахрайство. Товар на прихід поставили,ціну в базі даних змінили,а цінники просто не встигли виставити нові. В магазинах не роботи працюють. Чи ви усі на своїй роботі все завжди ідеально робите. Не там шахрайство шукаєте...
06 Вересня 2017, 16:50
Мені вліпили каву за 80грн. Відразу не побачила. Не полінувалась з дому приіхати, забрали мовчки навіть не вибачились.ПАККО на Ковельській.
06 Вересня 2017, 16:50
В мережі пако такий лохотрон є нормою!!! На ковельській дуже часто купую - через раз такі обрахування, якщо не кожен раз! І одна стандартна відповідь -не встигли поміняти цінними.
06 Вересня 2017, 17:20
Мені тоже в пако на ковельській вибили в упаковці воду не 4 а 5 бутилок то як це розуміти тоже недбалість це просто наша байдужість і вони цим користаються
06 Вересня 2017, 18:02
ПАККО на Ковельській - ганебний магазин
06 Вересня 2017, 18:53
Це не шахрайство, Шахрайство - виправдовуватись, і звинувачувати покупця, вимагаючи у нього коштів більше ніж зазначено на ціннику. Була у мене ситуація, коли сума покупки розрахувалась до копійок, виникла вельми неприємна ситуація, при якій весь товар довелось повертати, це затримало і мене і чергу, і касира.
06 Вересня 2017, 19:30
довкола пакко на ковельській смітник
06 Вересня 2017, 20:39
Надічі у відповідь. Не виправдовуйтесь Це чистої води - шахрайство. Люди , будьте уважними... Це Ваші гроші
06 Вересня 2017, 20:44
а я в там-тамі повівся на акційний фарш добре .собачка дякувала
06 Вересня 2017, 20:59
а ще згадав прикол вопаці написано акція пара шкарпеток коштує 6 гр от і я взяв пару\4 носка\ коли заплатив і подивився чек заплатив 12 гр підхожу до каси а вони мені толкують. що ви чоловіче хочете ви взяли 2 пари одним словом таких як я там хватало
07 Вересня 2017, 10:20
Точно те ж саме зі мною було у супермаркеті &quot;Сільпо&quot;, що по вулиці Кравчука. Я теж звернулася до адміністратора питанням:&quot;Чому ціна товару вказаного на поличці супермаркету суттєво відрізняється від ціни у чеку?&quot;. Мені відповіли, що акція закінчилась вчора, працівники забули поміняти цінники. Ось так нас дурять у &quot;Сільпо&quot;.
07 Вересня 2017, 11:51
А Ви звернули увагу, що всі &quot;помилки&quot; робляться на користь торгового закладу? І в кожному випадку працівники магазинів знаходять десятки різноманітних пояснень, але свою вину ніколи визнавати не хочуть.
07 Вересня 2017, 13:08
В пакко половину просрочки а ви про ціни.Все і всіх у магазині потрібно контролювати.І на відео-фото знімати бо лише тоді буде доказ
07 Вересня 2017, 14:18
яке шахрайство? не смішіть. працювала сама і знаю. просто приходить переоцінка товару (наприкалад, було акційне, потім зняли з акції або ж просто підвищення ціни) цінники звичайно сумлінні працівники не встигають змінити чи забувають просто. і виходять розбірки на касах. і як ти кого обдуриш, коли все відбувається через електронну систему? ніхто з керівництва магазину типу адміністраторів чи керуючих не може самовільно змінити ціну)) не шукайте обману там, де його нема
07 Вересня 2017, 14:18
але ви, як покупець, маєте право платити за тою ціною, яка вказана на ціннику. так, це ваше право
07 Вересня 2017, 15:46
Ті хто працював в супермаркетах, добре розуміють, що цю різницю ніхто собі забрати не може, ціна виставляється в базі при переоцінці, на касі вибивають згідно даних електронної бази, ціни на товар в великих мережах виставляє далеко не адміністратор і не керуючий. Дані з касового апарата кожних 10-15 хв передаються в податкову, якщо б цю різницю забирали з каси (на рівні шахрайства) каса б в кінці дня не зійшлася: оборот один, а кількість готівки зовсім інша. Проблема тут в халатності працівника, який вчасно не замінив цінника, у любій роботі люди допускаються помилок. Зовсім інше питання як адміністрація на це реагує, чи вибачалися, чи повернула різницю, бо вони відповідальні за дану помилку і покупець має право купити товар по тій ціні, що вказана на ціннику. Тому тема шахрайства тут занадто роздута, такі помилки є в кожній мережі на кожному кроці, просто треба адекватно відстоювати права. Якби по такому кожному випадку усі писали в фб, замучилися б читати такі новини))))))
07 Вересня 2017, 20:54
Чодовіче!!!!ти коли проснувся?ця схема діє вже понад 7 років...
07 Вересня 2017, 23:12
Агов,обмануті !!!! Набираємо продавців в супермаркет- не хочете попробувати ...пообманювати трохи, відплатити . по 12 год. на ногах або на касі. За 4-5 тис. , не за 7 чи 8...
07 Вересня 2017, 23:18
Не знала , що пара шкарпеток- це 4 штуки ????Завжди було 2. Скоро для всіх розумах треба буде писати - пара шкарпеток -2 штуки , дві пари - 4 штуки....
27 Жовтня 2017, 23:23
сама працюю в цьому магазині.... те що ціна стояла не правельна то це вина не наших продавців. В магазині дійсно не вистачає працівників. Вони просто фізично не встигають поміняти цінник так як кожного дня приїжає товар потрібно його встигнути роскласти по полкам та слідкувати за простроченим товаром і знімати його з полок. Ви зайдіть в інший магазин і просто погляньте на цінники не думаю що прям вже на кожному товарі буде правельна ціна.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром