Волонтери підписали Меморандум про співпрацю

16 Грудня 2015, 17:51
1997

У вівторок, 15 грудня у вільному просторі «Третє місце», що на Карбишева,1, проведено І-й Форум волонтерів Волині.

У заході взяли участь зацікавлені представники волонтерських та громадських об’єднань, благодійних фондів, представників місцевого самоврядування, чиновники ОДА та консультанти фіскальної служби.

Учасники Форуму поділилися досвідом роботи та ідеями, обговорили нагальні питання у волонтерському середовищі, а також змогли знайти однодумців й партнерів для розвитку та розширення співпраці, розповіли організатори форуму.

«Як виявилося у процесі спілкування, багато напрямків діяльності волонтерських організацій  перетинаються. Тож виникли ідеї поєднання проектів. Наприклад, волонтери заручилися підтримкою представників влади у реалізації транскордонних проектів. Жваві дискусії сприяли обміну інформацією та налагодженню взаєморозуміння для подальших дій», – зауважує керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Крім того, учасниками було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю.

«Ми переконані, що зможемо бути корисними та цікавими для один одного й для досягнення поставлених перед нами цілей. Підписаний меморандум – це перший крок для спільних проектів і нових добрих справ. Наша основна мета – думати глобально, а діяти локально і досягати результатів: допомагати людям й створювати соціальні проекти, які будуть жити на благо громади й розвиватися», – розповідає керівник «Фундації розвитку громад» Роман Михальчук.

Організатори заходу також зауважують, що завжди раді новим знайомствам й готові до тісної співпраці. Тож закликають усіх, хто має цікаві ідеї та натхнення для добрих справ, звертатися у офіс організації  та зголошуватися до участі у нових заходах.

Фото надано ВОГО «Фундація розвитку громад»:



Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром