Кафедральна: муніципали звинуватили мешканців «Будинку Пузини» у засміченні Старого міста

06 Вересня 2017, 09:01
2596

Культурні діячі обласного центру Волині обурені недотриманням громадянами санітарних норм та забрудненням Старого міста.

Про це йдеться у дописі на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у Facebook.

На підставі звернення до департаменту Адміністрації Державного історико-культурного заповідника м. Луцька муніципали провели профілактичну бесіду з мешканцями Будинку Пузини, що на вулиці Кафедральній, 23.

Найбільш засміченими, як стверджують у департаменті, є місця на Замковій площі поблизу будинку Косачів. Тут часто-густо можна побачити порожні пляшки з-під слабоалкогольних напоїв та купи лушпиння від соняшникового насіння. Муніципали переконували місцевих мешканців у тому, що така ситуація склалась через «відсутності у жителів історичної частини міста сміттєвого баку, куди можна було б збирати сміття».

У свою чергу, жителі будинку повідомили інспекторам, що засмічення вулиць – справа рук молоді, яка приходить ввечері відпочивати у Старе місто. На це працівники департаменту муніципальної варти відповіли, що питання щодо молоді, яка смітить на лавочках, вони передадуть працівникам Національної поліції.

Читайте також: Володимирська: сміття пообіцяли вивозити тричі на тиждень


 

Коментарі
07 Вересня 2017, 00:33
Культурні діячі?Це хто?Левчук?Це він культурний?Не смішіть людей.Клоуни культурні.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром