Останній день червня: вибух авто, відремонтоване серце біля РАЦСу і чоловік на дроті

30 Червня 2015, 20:06
4662

Всі події дня за одним кліком. 

В післяобідній час лучан налякав вибух авто на перехресті вулиць Чернишевського і Ковельської. Очевидці розповідають, що за кермом була жінка, яку з травмами доставили у лікарню.

На Замковій площі в Луцьку рятувальники зняли з електропроводів чоловіка. Він перебував на електроопорі на висоті близько 15 метрів і не міг самостійно спуститися на землю. Чому чоловік там був, невідомо.

Місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги презентували в Луцьку. Його основне завдання - підтримка соціально незахищених категорій громадян. У роботі центру особливо звертатимуть увагу на учасників АТО, родини загиблих і переселенців.

Луцьк відвідав лідер велотуру по Україні «Всі за мир» Нодар Беридзе. Він розповів про велопробіг, який розпочнеться в День незалежності України, поділився своїми думками з приводу війни з Росією та вшанував пам'ять героїв Небесної сотні. Вже завтра чоловік буде з візитом у Львові.

Біля РАЦСу нарешті відремонтували залізне серце  улюблене місця всіх закоханих. Фарбував серце і головний редактор газети «Твій вибір» Тарас Хотимчук.

 Завершився прийом заявок на участь у конкурсі щодо визначення фірм, які обслуговуватимуть автостоянки в Старому місті. Свої заявки подали лише дві фірми. 

За матеріалами місцевих ЗМІ підготувала Аріна КРАПКА

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром