Депутат пообіцяв збудувати туалет за власні кошти

16 Грудня 2015, 15:41
3203

Депутат міської ради Андрій Покровський завив, що самотужки вирішить питання вуличного туалету на проспекті Волі, 70.

У середу, 16 грудня,  на засіданні постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати розглядали проект благоустрою міста на 2016-2020 роки.

В обранців громади виникли питання щодо фінансування окремих пунктів програми, прописаних у проекті. Зокрема членам комісії не сподобалася пропозиція зробити фонтан у центрі міста вартістю у 12 мільйонів.

«Чому проблему фонтану ми не можемо передати меценатам, які можуть зробити це за свій рахунок. Для чого займатися фонтаном, якщо у нас є проблеми з каналізаціями, дорогами і так далі. Я розумію, що це центр міста. Але фонтан за 12 мільйонів я не розумію», – зауважив депутат Андрій Покровський.

Микола Дендіберін звернув увагу ще на одну невирішену проблему міста.

«Мені смішно і плакати хочеться, 12 мільйонів на фонтати. А на проспекті Волі, 70 люди досі користуються туалетом на дворі», – зазначив він.

Проте директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що провести там каналізацію неможливо. Облаштувати вбиральню та душові кабінки можна лише в одній з квартир будинку, викупивши її. Проте міська рада грошей на це не давала.

Член комісії, депутат Андрій Покровський завив, що сам вирішить це питання і вбиральні у будинку таки будуть.

«Я зроблю туалет за власні кошти. Прошу підтримки депутатів та громадськості. Питання можна вирішити, якщо управління долучиться до вирішення вже сьогодні», – заявив член комісії.

Програму благоустрою на комісії таки підтримали, але терміном на два роки.

Нагадаємо, у дворі багатоповерхівки, що ліворуч від приміщення Волинської обласної державної адміністрації, стоїть дерев’яний туалет із класичною діркою в підлозі та поділом зручностей на кабінки «Ч» та «Ж».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром