У Луцьку запрацювало консульство Литовської Республіки

11 Червня 2021, 14:16
Відкриття Почесного консульстваЛитовської Республіки 1732
Відкриття Почесного консульстваЛитовської Республіки

Почесне консульство Литовської Республіки у місті Луцьку урочисто відкрило свої двері. Дипломатична установа знаходиться на вулиці Словацького, 12, у центрі міста. 

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

На її відкриття завітали високопосадовці Литовської Республіки на чолі з Віце-спікером Сейму Паулюсом Саударгасом та Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом, народні депутати України, почесні консули з Польщі та Чехії, Луцький міський голова Ігор Поліщук та його заступник Ірина Чебелюк, а також представники обласної влади.

«Луцьк зажди був успішним у питаннях міжнародної діяльності. У Литві ми маємо міста-партнери, з якими успішно співпрацюємо. Я сподіваюся, що з відкриттям Почесного консульства ця співпраця буде лише поглиблюватися, ставати активнішою та приноситиме ще більше результатів. З Литовською Республікою ми тісно поєднані історією та культурою, а тепер, я сподіваюсь, ми будемо поєднані й гарними інвестиційними проєктами, які будуть спрямовані на те, щоб наші міста розвивались, ставали успішними та прогресували», - зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Відвідати Почесне консульство Литовської республіки можна з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00, а за попереднім записом у ці ж дні, щоправда з 14:00 до 17:00.

 

Коментарі
11 Червня 2021, 16:45
а також якісь представники обласної влади....
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром