Міськрада відібрала в інвалідів приміщення, а повернула обдерті стіни

16 Грудня 2015, 15:30
2807

Міськрада сумнівно забрала приміщення у фірми, де працюють переважно інваліди – а коли через суд повернула його, то власники жахнулися непридатним станом «орендованих» площ.

Про це говорили у середу, 16 грудня, на засіданні комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Представник ТзОВ «Ніка» звернулася до міської ради, аби та заклала в бюджет гроші на ремонт приміщення фірми, яка знаходиться на вулиці Львівська, 31.

Жінка розповідає, що раніше міська рада безпідставно забрала приміщення, площею у 360 квадратних метрів. До цього воно використовувалося членами товариства, більшість із яких є людьми з обмеженими можливостями. За рішенням суду Луцькрада змушена була повернути приміщення. Проте стан його незадовільний.

Представниця розповіла, що міськрада допомагала товариству з вивезенням сміття та вирішила питання водопроводу. Однак, попри ці добрі справи, повернуте приміщення досі залишається непридатним для використання.

Тому жінка звернулася з проханням допомогти ТзОВ «Ніка» та зробити там ремонт. Тим паче, що є висновок експертизи з зазначенням збитків, які міськрада завдала об’єкту, поки він був у її користуванні. В іншому випадку представниця має намір подавати до суду.

Члени комісії вирішили перенести це питання на наступне засідання,  аби вирішити – на яких підставах рада може допомогти у ремонті об’єкта, який не знаходиться у комунальній власності.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром