Учасники проєкту «Помічники патрульного-2021» отримали сертифікати

11 Червня 2021, 12:35
Учасники проєкту отримали сертифікат 831
Учасники проєкту отримали сертифікат

На території управління патрульної поліції Волинської області відбулося урочисте вручення сертифікатів учасникам проєкту «Помічник патрульного-2021», який відбувався у луцькій школі №22.

Це означає, що проєкт добіг кінця і учні стали сертифікованим, надійними та професійними помічниками, які знають, як діяти у різноманітних екстрених ситуаціях. Про це повідомляє на  сторінці у фейсбуці патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські із відділу зв’язків з громадськістю протягом усього проєкту проводили заняття із школярами, знайомили з специфікою роботи патрульних поліцейських, службовими автомобілями та спеціальними засобами. Також учасники проєкту відвідували управління, спілкувалися із ТОРівцями та інструкторами патрульної поліції Волині.

Окрім того, помічники патрульного долучалися до спільних акцій з патрульними, активно спілкувалися із пішоходами щодо дотримання правил дорожнього руху та проводили уроки для молодших школярів.

Під час вручення до помічників звернулися співорганізатори проєкту та т.в.о. заступника начальника управління Андрій Мідлік, який подякував учням за активну громадську позицію та цікавість до служби патрульних поліцейських.

Проєкт «Помічник патрульного» увійшов у ТОП-10 конкурсу «Найкращі практики молодіжної роботи — 2020».

 Читайте також: Поліція прокоментувала ситуацію з закладчиками у Княгининку

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024