Львівська: не дозволили додавати поверхи до житлового будинку

16 Грудня 2015, 14:18
2006

Виконавчий комітет міської ради не підтримав проект будівництва дев’ятиповерхівки на вулиці Львівській.

Члени виконавчого комітету проводять засідання у середу, 16 грудня.

Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк розповів, що в управління звернувся забудовник, що здійснює будівництво житлового будинку на вулиці Львівській. За попереднім планом будівля мала нараховувати п’ять поверхів, проте зараз їх кількість він хоче збільшити до дев’яти.

Члени виконкому неоднозначно поставилися до цього. Олег Бондарук виступив проти такого будівництва, бо це, на його думку, велике навантаження на інфраструктуру міста.

«Одному дозволимо, захочуть і інші будувати. Це велике навантаження на інфраструктуру. Я категорично проти цього, бо там немає де поставити транспортні засоби. Підприємець розраховував на п’ятиповерховий будинок, тому він не буде в програші. Щоб потім жителі не нарікали на міську влада, треба доопрацювати цей план і подати інший», – заявив Олег Бондарук.

Не сподобалася така пропозиція і Сергієві Романчуку.

 «Там на дві тисячі квартир буде хоча б 1,5 тисячі машин, а ставити їх буде нікуди», – зауважив він.

Заступник міського голови Тарас Яковлев роповів, що будівництво дев’ятиповерхівки було б доцільним з огляду на те, що у місті зменшується кількість вільних земельних ділянок.

«Враховуючи, що наше місто найменше серед обласних центрів, тому було б добре, щоб воно розбудовувалося. Проте вважаю, що всі зауваження членів виконкому мають брати до уваги», – зауважив Тарас Яковлев.

Тож рішенням виконавчого комітету проект не був підтриманий.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром