Є новачки - є голи: луцька «Волинь» знову перемагає вдома

04 Вересня 2017, 21:24
2841

Сухий матч та гольове повернення Ярослава Кінаша дозволили підопічним Альберта Шахова святкувати третю поспіль домашню перемогу в чемпіонаті України серед команд Першої ліги - цього разу над київським «Оболонь-Броваром».

Обидві команди у попередньому турі зіграли непереконливо: лучани «завдяки» провалам у захисті поступилися на виїзді «Кременю», а кияни узагалі на власному стадіоні зазнали нищівного розгрому - 0:3 від «Геліоса». Утім, напередодні гри на «Авангарді» фаворитами зустрічі як мінімум букмекери вважали саме «пивоварів», підтверджуючи це коефіцієнтами у своїх лініях.

Та з перших хвилин матчу й до останніх господар на полі був один. Підопічні Альберта Шахова одразу ж взяли гру під контроль, створювали гольові можливості та не давали це робити опонентам. Хоча до перерви відзначитися вдалося лише з пенальті: після того, як хтось із захисників «Оболоні» забув про роль на полі та по-воротарськи рукою перервати подачу з флангу. Не надто впевнено (голкіпер вгадав напрямок польоту «кулястого»), однак Владислав Шаповал таки реалізував одинадцятиметровий вирок - 1:0.

А після перерви настав «зірковий час» Ярослава Кінаша, який напередодні повернувся до складу «Хрестоносців» після декількох років виступів за інші команди. Півзахисник «Волині» розігнався під час контратаки, віддав передачу на фланг, а потім сам і замкнув простріл Андрія Ляшенка - 2:0.

До кінця матчу відіграти бодай гол киянам лучани не дали, тож святкували закономірний успіх у матчі. А перемога дала змогу після 10-го туру піднятися у таблиці на 12-те місце та знову залишити зону вильоту з Першої ліги.

А вже цього уік-енду «Хрестоносці» знову намагатимуться перервати свою смугу виїзних невдач у поєдинку проти «Миколаєва».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром