Піддубці: п'яний водій на швидкості розтрощив Volkswagen Passat і втік

04 Вересня 2017, 20:46
3924

Нетверезий водій на авто з львівською реєстрацією на великій швидкості в’їхав  в авто волинянина у селі Пддубці Луцького району.

Інцидент стався близько 16:20 у понеділок, 4 вересня, – пишуть ІА Волинські Новини.

Водій Volkswagen Passat Віталій розповідає про інцидент.

«Я їхав зі сторони Луцька, робив розворот і відчув сильний удар ззаду, машину аж відкинуло. Тут було 10 свідків , усі бачили це дійство. Попутні машини зупинилися допомогти, водія затримали, а той був п’яний, ледь говорив. Він летів на повній швидкості, навіть не збирався гальмувати», - каже потерпілий.

За словами чоловіка, вік водія - близько 35 років. Він був за авто Mitsubishi Lancer срібного кольору. На місці події залишився відбитий номерний знак винуватця ДТП.

«Він усе розповідав, що стоматолог й хоче «вирішити» питання на місці. Машина в хлопця була сильно побита, номери львівські. Ми думали, що й тут дочекаємося поліції, але так як довго не їхали, то він ходив туди-сюди, а потім сів в машину й чкурнув на всій швидкості в сторону Дерно. Знайомі казали, що бачили, як летів якийсь із розбитим склом на швидкості десь в 160 кілометрів за годину», - додає Віталій.
 

Чоловік незадоволений, що поліція не їхала після виклику дві години й через таку халатність втік винуватець ДТП, який може накоїти ще чимало лиха.

Із фото видно, що дзвінок на 102 здійснили о 16: 38, станом на 18:30 так і ніхто не під’їхав.

Близько 19 години приїхали поліцейські з Луцького району, але ДТП не оформлюють. Мовляв, цю ділянку обслуговує «ЦУНАМІ» і Луцька патрульна поліція. Спілкуючись по рації правоохоронці так і не могли вияснити, хто має приїхати на місце аварії. Відтак, заміри здійснила бригада, яка приїхала з району, а машину забрали евакуатором.

«Мабуть, він комусь там зуби вставляє із поліцейських, бо дві години не їхали, спихали один на одного хто має прибути й відтягували час. Як результат – порушник втік, а ДТП належним чином не оформлене», - каже постраждала жінка.












 

Коментарі
06 Вересня 2017, 00:15
То чому не вирішили на місці, як пропонував винуватець ? Чого дочекались?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром