У спорткомплексі Волинського національного університету вакцинуватимуть від коронавірусу

09 Червня 2021, 17:17
Вакцинація 1111
Вакцинація

У Луцьку з метою пришвидшення вакцинальної кампанії впродовж вихідних працюватиме центр вакцинації від коронавірусу.

Про це повідомляє «ВолиньPOST»

Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук зазначила, що ситуація з коронавірусом значно покращилася як в Україні, так і в області. 8 червня 12 людей госпіталізували. Загалом на сьогодні 370 пацієнтів перебувають на стаціонарному лікуванні.

Так, враховуючи кількість інфікованих, зменшили кількість закладів, які надають допомогу хворим на ковід. Виключили з переліку медзакладів Луцьку центральну районну лікарню, тимчасовий шпиталь у пологовому та лікарню у Нововолинську. Загалом стало на 165 ліжок менше, тепер їх 1882. 10 пацієнтів перебувають на ШВЛ.

За словами Людмили Тимощук, 12-13 червня у Луцьку на базі спорткомплексу ВНУ імені Лесі Українки працюватиме вакцинальний центр.

«На цю вакцинацію можна записатися за допомогою електронної черги. Усі, хто буде записаний, можуть провакцинуватися за суботу-неділю. Я дуже прошу всіх, щоб записалися і не було скупчення людей. Вам зателефонують і на відповідну годину ви прийдете», — каже посадовиця.

Тих, хто з певних причин не зможе записатися на вакцинацію електронно, обіцяють вакцинувати на місці після всіх із черги. Вакцинуватимуть охочих із 10:00 до 16:00.

Читайте також:  Ковідні стаціонари України отримають засоби захисту з Європи

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром