Львівська: власник тимчасової споруди, яка постраждала у ДТП, почав ремонт за свій рахунок

04 Вересня 2017, 16:40
2518

Власник «точки» з ремонту взуття, яка постраждала від дій п'яного водія, вже почав приводити її до ладу, не очікуючи грошової компенсації від винуватця інциденту.

Чоловік пояснив, що роботи з ремонту тимчасової споруди обійдуться йому в 4-5 тисяч гривень.

Нагадаємо, 2 вересня нетверезий водій мікроавтобуса Volkswagen, виїжджаючи з прилеглої території на вулицю Львівську, наніс травми трьом пішоходам, після чого в’їхав у тимчасову споруду «Ремонт взуття» та намагався втекти, здаючи назад. Однак водій маршрутного таксі заблокував йому дорогу, і водій поїхав вздовж ринку. Там його заблокували і витягнули громадяни та викликали правоохоронців.

Власник «Ремонту взуття» зауважив, що має намір поспілкуватися зі слідчим, який веде цю справу, аби той пояснив, яким чином можна буде компенсувати збитки. Чоловік зауважив, що чекати рішення суду не буде, і вже сьогодні поїде купувати якісь матеріали, збиратиме чеки, а водій потім комепнсує, можливо, – залежить від рішення суду.

Зауважимо, сьогодні, 4 вересня, двоє чоловіків продовжують ремонтувтаи взуття в робочому режимі, адже зараз осінній сезон – роботи вистачає.


Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром