Настільні ігри та 12 видів бургерів: лучан запрошують насолодитися невимушеною атмосферою «Пай&Бургер»

10 Червня 2021, 14:34
Заклад «Пай&Бургер» РЕКЛАМА 1043
Заклад «Пай&Бургер»

Заклад «Пай&Бургер» відкриває свої двері для усіх, хто любить смачну їжу та невимушену атмосферу, цінує можливість відпочити так, як хоче того сам, а не слідувати загальноприйнятим правилам.

Про це Район.Луцьк повідомила адміністрація закладу.

Тут ви можете не думати про те, що одягнути на вечерю, приходьте хоч у шортах, хоч у спортивних штанах, а хоч у сукні – вам завжди раді. Окрім того, «Пай&Бургер» IQOS friendly – почувайтесь вільно та робіть те, що звикли. А для любителів зібратись веселою компанією є можливість пограти в настільні ігри. Так, всі ваші улюблені розваги зосереджені в одному місці: «Карти конфлікту», «Дженга», «Alians» та «UNO».

І це ми ще навіть не почали говорити про кухню. А вона має чим здивувати. Меню задовольнить кожного і заставить повертатись знову і знову за тим самим соковитим бургером, запашним американським пирогом, п’янким коктейлем чи келихом справжнього пива.

Отож, в меню закладу представлені 12 видів бургерів, авторські американські пироги з м’ясною, рибною чи ягідною начинкою, ланчі, стейки, салати та локшина. І не забуваємо про барну карту: в ній присутні як коктейлі, здатні пограти з вашими смаковими рецепторами, так і класичні варіанти. І, звичайно, хмільне від «Luchan» на розлив і пляшкове пиво «Volynski Browar». І все це доповнене оригінальними закусками – смакує разом на «ура»!

Тільки уявіть, ваші улюблені розваги, дружня атмосфера і незабутній смак страв – все це в одному місці, в «Пай&Бургер». Збирайте компанію чи беріть з собою близьку людину і приходьте вже зараз за порцією хорошого настрою та смачної кухні.

А поки що онлайн-екскурсія для вас від бармена пабу.

«Пай&Бургер» знаходиться у самому центрі міста за адресою:

вул. Паркова, 1,

тел. 066 750 97 08

Пн-Пт 10:00-22:00, Сб-Нд 11:00-22:00

Наш інстаграм канал: https://www.instagram.com/pie_and_burger/

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром