Кривий Вал: у поштовому відділені продають ковбасу

16 Грудня 2015, 11:31
3794 Джерело: facebook.com

У центральному відділені «Укрпошти» торгують ковбасними виробами.

Про це у Facebook написав Віталій Ляцевич.

 

 

Укрпошта в м. Луцьку дивує - продають колбаску!!!!

Опубліковано Віталієм Ляцевичем 16 грудня 2015 р.

 

Під дописом «про смачну пошту» з’явилося чимало коментарів. Як зауважив Олександр Новосад, таке шоу триває кілька місяців.

«У деяких відділеннях уже навіть забрали. Певно, не добре торгувалося», – розповів він.   

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
16 Грудня 2015, 14:44
Ковбасу продають по всій області, начальник пошти Гавришків організував бізнес, використовуючи можливості державного підприємства, прибутки кладе собі в карман. А де контролюючі органи? Поштові послуги посунуті на "задній" план, головне скосити бабло і нічого більше його не цікавить. Бідним пенсіонерам втюхує ковбас. яка по ціні значно дорожча ніж в магазині.
16 Грудня 2015, 14:52
Окрім торгівлі всяким гав__м через пошту Гавришкова з перших днів на посаді нічого більше не хвилює, там де можна вкрасти там він перший. Давить листоношів по селах про виконанню плану поргівлі (перетворив пошту в базар), бідні листоноши за копійки змушені тягати сумки з макаронами, крупами, ковбасою водою і т.д. А та морда підраховує бабло свільки накосив за місяць. Ціни заоблачні! Ніхто не контролює його торгівлю. Хіба це таким має займатись пошта?!
16 Грудня 2015, 14:57
Крім того що він бере ковбасу у Забіяки, (звичайно отримує від нього кожен місяць в карман готівкою за те що продається кобаса тільки одного виробника, плюс бере готівкою і кладе в карман Гавришків за розміщення кожного холодильника на поштовому відділенні, цікаво а хто платить за електроенергію для холодильників, напевно сама пошта - от вам і цікавий бізнес). перетворена пошта по області в приватний бізнес Гавришківа і його "команди" посіпак, яку він привів з призначенням його на посаду
16 Грудня 2015, 15:04
Директор ковбасою вже морду так наїв що вух не видно. Кожна вкрадена копійка у пенсіонерів повернеться йому і його сімї іншим. Бог на небі є. І прокльони в його адресу і адресу його банди не пройдуть просто так. Позвільняв з посад людей які пропрацювали довго на пошті і які не погоджувалисть приймати участь у схемах. Попризначав бездарів зате злодюг таких як він сам. Коли вже це закінчиться, поштовики просто стогнуть від такого горе керівника.
16 Грудня 2015, 15:07
От Віталій Лацевич від УКРОПу нехай не пише в соцмережах а організує перевірку на пошті, нехай припинять такий бізнес начальника пошти, зловлять з полічним, повірте там на пошті робиться багато чого цікавого для правоохоронців.
16 Грудня 2015, 15:13
В ніч з 31 грудня 2014 року на 1 січня 2015 року був вкрадений і зданий в металобрухт пасажирський вагон з території Ковельської автоколони за особистою вказівкою в.о. начальника Гавришківа. Гроші покладені в особистий карман. Злодюга!! Про те що саме в такий час був розпилений і вивезений свідчить проо те що це саме натуральне злодійство. а якщо хтось інший то чому директор до цього часу не звернувся до правоохоронних органів!?
16 Грудня 2015, 15:28
не звернувся в органи тому, що на балансі вагон той не стояв. А забрав те , що погано лежало. око сбеушкина помічає скоро.
16 Грудня 2015, 17:02
А слабо було облікувати а потім здатит, а гроші витратити не на пянки а на потреби пошти
17 Грудня 2015, 05:49
Рекламує послуги банків, під д-пою цілодобово службова машина. Де ж та люстрація?
17 Грудня 2015, 16:17
Його вже треба садити за грати а не люструвати, за півтора року Гавришків стільки шкоди наніс Пошті, що попередній начальник за всі роки разом так не нашкодив. Дибіл він і в Африці дурак. На нарадах два слова до кучи не звяже, думку не може сформулювати, бекає-бекає і все. Ото вже Бог послав, і скільки ще мучатись нам!??
17 Грудня 2015, 16:17
Його вже треба садити за грати а не люструвати, за півтора року Гавришків стільки шкоди наніс Пошті, що попередній начальник за всі роки разом так не нашкодив. Дибіл він і в Африці дурак. На нарадах два слова до кучи не звяже, думку не може сформулювати, бекає-бекає і все. Ото вже Бог послав, і скільки ще мучатись нам!??
17 Грудня 2015, 16:24
До роботи йому мізків не хватає, а вкрасти то мастак, вищий пілотаж. Та і на роботі він рідкий гость, привозять тіло десь об 11 годині, кава-чай і знов на службовій машині по власних справах: то жінку підвезти, то сина забрати з маленької школи так і день пройшов. Красота. Про які полштові послуги може вестись мова, колектив по наїздженій раніше колії сам працює без такого горе керівника. А резолюції на вхідних документах це просто сміх, в кращому випадку написане прізвище і підпис, а що він може написати коли у поштовій справі повний баран.
22 Грудня 2015, 19:37
Як цей НОСОРІГ взагалі потрапив на пошту?
13 Лютого 2017, 18:59
Моя бабця задоволена що їй листоноша ковбасу додому приносить, ще й хвалить каже що забіяка їй смакує найкраще.
21 Березня 2017, 20:02
Та не тільки вашій бабці смачна ковбаса у забіяки, ми всією родиною її купуємо.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром