Лучан кличуть на зустріч з поеткою Катериною Калитко

10 Червня 2021, 15:49
Лучан кличуть на зустріч з поеткою Катериною Калитко 1042
Лучан кличуть на зустріч з поеткою Катериною Калитко

У рамках Луцької літературної резиденції «Місто натхнення», приуроченої до 150-ї річниці від Дня народження Лесі Українки, відбудеться зустріч із письменницею Катериною Калитко.

На зустрічі, яка відбудеться у четвер, 10 червня, о 18:00 у дворику історико-культурного заповідника (вул. Драгоманова, 25), авторка розповість про свою крайню книгу «Орден мовчальниць». Про це Район.Луцьк інформує управління туризму та промоції.

Модеруватиме зустріч літературна кураторка резиденції Ольга Ольхова.          

Нагадаємо, що Луцька літературна резиденція триватиме 5 тижнів: з 17 травня до 20 червня. Її метою є популяризація Луцька та його міських просторів як мистецького осередку, а також міста європейського культурного контексту. Результатом резиденції стане збірка творів (оповідань, есе, новел), створених резидентами в межах резиденції та під її впливом. Твори, в яких Луцьк є місцем подій, героєм чи містом персонажів, покликані популяризувати місто в українському та європейському мистецьких контекстах як привабливу туристичну дестинацію.

Довідково: Катерина Калитко — українська письменниця, перекладачка, авторка поетичних збірок і прозових творів. Володарка премії імені Джозефа Конрада. Увійшла до рейтингу 25 кращих літераторів України. Її «Земля Загублених» стала Книгою року BBC-2017. Досліджує та перекладає сучасну літературу Боснії і Герцеговини.

Читайте також: На Літературну резиденцію в Луцьку приїхала Катерина Калитко

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром