Мерія розробить нову концепцію розміщення зовнішньої реклами

16 Грудня 2015, 11:17
2253

Міський голова Микола Романюк видав розпорядження про вдосконалення концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами в Луцьку.

Ухвала за № 492 від 15 грудня, що розміщена на сайті міськради в розділі «Нормативні документи», передбачає формування робочої групи із вдосконалення концепції.

Ідея перегляду принципів зовнішньої реклами міста базується на засадах закону  «Про місцеве самоврядування» та ініційована петицією громадськості «Масштабна зачистка міста від рекламного сміття».

Відтак мерія заходилася розробляти єдину концепцію вивісок та реклами у місті, а також із метою впорядкування процесу проектування, виготовлення та розміщення зовнішньої реклами в місті.

Зокрема в розпорядженні йдеться:

«1. Затвердити робочу групу з підготовки пропозицій щодо вдосконалення Концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку (далі - робоча група) у складі згідно з додатком.

2. Робочій групі: забезпечити розробку проекту Концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку в новій редакції та проведення її громадського обговорення; узгоджений проект Концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами в місті Луцьку внести на сесію міської ради для затвердження».

До складу робочої групи увійшли:  

Григоренко Сергій – заступник міського голови (голова робочої групи);

Матвіїв Ярослав – заступник начальника управління містобудування та архітектури, головний художник (заступник голови робочої групи);

 Удот Валерій – заступник начальника відділу розвитку підприємництва та реклами управління розвитку підприємництва та реклами (секретар робочої групи);

Котлюк Анатолій – автор петиції про рекламу, головний редактор інтернет-видання «Волинське агентство розслідувань» (за згодою);

Рачков Олександр – начальник юридичного відділу міськради;

Свереда Світлана – директор ТзОВ «Факторія» (за згодою);

Троневич Петро – начальник відділу охорони культурної спадщини управління культури;

Федосюк Віталій – директор ТзОВ «Ініціал» (за згодою);

Чухрай Віктор – художник-проектант Державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», фотограф (за згодою);

Шевченко Наталія – головний спеціаліст відділу розвитку підприємництва та реклами управління розвитку підприємництва та реклами.

До слова, контроль за виконанням розпорядження покладено на голову робочої групи – заступника міського голови Сергія Григоренка.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром