Старе місто: дві фірми конкуруватимуть за право обслуговувати нові парковки

30 Червня 2015, 18:00
4733

Завершився прийом заявок на конкурс визначення фірм, які обслуговуватимуть п'ять парковок в історичній частині Луцька. Зайнятися цим бізнесом хочуть дві фірми.

Заявки приймали до 17-ї години 30 червня. Усі деталі про фірми-заявники розкажуть 1 липня під час засідання конкурсної комісії. Про це розповів секретар конкурсної комісії Олександр Мартинюк.

У Старому місті визначено 5 нових зон для паркування, де передбачено 77 місць для автівок.

Ми пропонуємо вам декілька фото, щоб побачити, як там зараз паркуються.

Це вулиця Глушець (Старий ринок), де передбачено 15 паркувальних місць. Автомобілі розташовані по обидві сторони вулиці, поряд з автомобілями майже на дорозі стихійні ринки - і це створює хаос навколо.

Вулиця Глушець поблизу Старого ринку
Вулиця Глушець поблизу Старого ринку

Вулиця Братковського. Там 11 паркувальних місць. Автівки розташовані вздовж будинків, тому що місця для них не вистачає. Є приватна автостоянка.

Вулиця Братковського
Вулиця Братковського

Автомобілі припарковані біля напису
Автомобілі припарковані біля напису

Приватна автостоянка фірми
Приватна автостоянка фірми

На Замковій площі 10 місць для того, щоб залишити своє авто,  цілком достатньо. Звісно, ситуація значно складніша у святкові дні, коли там відбуваються різні фести та заходи.

Замкова площа
Замкова площа

Також визначені місця по вулицях Драгоманова і Галшки Гулевичівни. Там, відповідно, фірма-переможець обслуговуватиме 30 і 11 паркувальних місць.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром