Дружби народів: для дітей організували «Вересень – Рarty»

03 Вересня 2017, 13:38
4603

Вересневе свято для дітей влаштували мешканці 8, 8а, 10, 12 будинків на вулиці Дружби народів. Залучивши представників різних галузей, організатори старалися задовольнити смаки усіх присутніх на заході.

Закрема, про це у Фейсбуці написала Natalya Gurkina.

«Щастя в очах дітей та дорослих – це найвища нагорода за проведене свято! Саме тому можна впевнено сказати, що Вересень – Рarty на Дружби народів 8, 8а, 10, 12 вдалося!

А для того, щоб діти відчули, що вересень – це круто, цікаво, емоційно, барвисто, постаралося багато людей! Величезна вдячність від маленьких і великих присутніх на святі летить до:

- Вчителя трудового навчання школи с. Рованці Бобровник Лілії Петрівни. Вона сьогодні навчила дітей робити неймовірно гарні ляльки-мотанки!

- Англомовної академії успіху «Джонік» і її сонячних промінчиків Нашутинської Євгенії та Юлії Панасюк. Завдяки їм діти опановували англійську граючись!

- Суперадвоката, старшого партнера юридичної компанії O.Legis Олега Огородника, який провів дітям правовий лікбез і відповів на всі їхні запитання!

- Представника Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмили Носкової, яка розповіла про роботу центру й дала контактні дані всім бажаючим. Це неймовірно важливо, адже можливість отримати безкоштовну консультацію професійних юристів – це величезна сила!

- Провідних професіоналів шахово-шашкового клубу «Біла тура» КЗ «Спорт для всіх» Проскуровської Ольги Петрівни та Ігоря Дзюбака, які подарували дітям та дорослим неймовірне задоволення гри в шахи та шашки.

- Керівника Волинської федерації козацького бойового мистецтва «Спас» Сергія Гаврилюка та його вихованців. «Спас» – це щось неймовірне! Емоції дітей та дорослих були просто феєричні!

- Настоятеля храму Преподобного Іова Почаївського отця Олександра Вронського за благословіння дітей на успішний новий навчальний рік!

- Голови ГО «Міжнародний Центр Батьківства», автора та організатора змагань «Супертато», супертата Володимира Редкача за неймовірно цікаву та креативну онлайн-студію, у якій діти та дорослі не лише нашого двору, але й безмежних просторів інтернету змогли побачити та почути заслуженого тренера України з пауерліфтингу, лучанина, який виховує чемпіонів світу, Олега Хом’яка! Це фантастичний приклад успіху, мотивації та досвіду!

- Керівника міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради Андрія Єрко, який полонив серця дітей майстер-класом по збиранню й розкладанню палатки! Це було, як в казці «Рукавичка». Навіть не здогадаєтеся, скільки дітей вмістилося в палатку!))))))

- Керівника КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради" Наталії Назарук за сприяння в проведенні свята!

- Мегастудії свята «Карамболь», а саме: Юлії Іщук та Ольги Крамаревич, а також до їх неповторних смурфиків. Свято з «Карамболь» – це мегасвято! Це усмішки, сяючі очі, шаленство ігор та танців! Хочете, щоб діти пищали від задоволення? Кличте «Карамболь»!

А ще… Свято відбулося завдяки багатьом дорослим, які дуже люблять своїх дітей і доклали зусилля для того, щоб свято здійснилося. Це: Родина Семенюк-Добровольських, Родина Ільчуків, Родина Ващуків, Родина Чайок, Родина Пус, наш улюблений дідусь Женя з Дружби народів 8а, Маргарита Семенюк, Аня Сівак, Віталій Дячук та багато інших дорослих, які прибирали, майстрували, допомагали… Неймовірно величезну допомогу в організацію свята вклали Саша Гнатюк та наш супертато Володимир Редкач!

А придумали Вересень – Рarty супермама Ольга Матвієва та дитячий письменник Наталя Гуркіна!

Тож, любі діти, ми всі дуже старалися! Дай, Боже, Вам здоров’я і якнайбільше сонячного проміння в кожному дні нового навчального року! Ми, Ваші батьки, Вас дуже любимо!» 

«Сьогодні був гостем онлайн студії супер-тата з Володимир Редкач Ріелтор, на святі, яке було влаштовано для жителів ЛПЗ, а саме для діток) Це було дуже круто!!! Дякую Наталя Гуркіна за запрошення, та за дуже приємну атмосферу чудового дійства!)», – висловив свої враження від свята у Фуйсбуці Oleg Khomyak. 






 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром