На території Підгайцівської ради студенти влаштували фестиваль

05 Червня 2021, 15:00
Палатки студентів 1114
Палатки студентів

Проходить п’ятнадцятий регіональний етап Всеукраїнського фестивалю студентської молоді «Студентська республіка -2021». Його урочисто відкрили на території дитячого табору «Сонячний» у селі Гаразджа Підгайцівської громади.   Цього року у ньому взяли участь 10 команд із вищих навчальних закладів Волині та студенти із Чернігова.Про це Район.Луцьк повідомила пресслужба Підгайцівської сільської ради. 

За роки студентський фестиваль обріс традиціями та має чітку організацію. Усі команди облаштували власний табір із наметами, кухнею та зоною відпочинку. Готували тематичні костюми, у такому ж стилі декорували територію табору.

У Студентській республіці навіть є власний РАГС, де видають свідоцтва про шлюб парам, із числа учасників. Голова Студради Волині та організатор фестивалю Віталій Сніжко розповів, що саме у цьому РАГСі два роки тому, тепер вже із законною дружиною Христиною, вони отримали перше Свідоцтво про шлюб.

Фест триватиме три дні, під час якого відбуватимуться різні змагання: 

  • перетягування канату
  • волейболу
  • стрільба з луків
  • різні творчі завдання

Команда, яка проявить себе найкраще, отримає кубок та перемогу у регіональному етапі Всеукраїнського фестивалю студентської молоді

«Студенська республіка -2021» . Минулого сезону кубок виборола команда Волинського державного університету імені Лесі Українки.

За словами Віталія Сніжка, відвідати територію фестивалю можуть відвідувати усі охочі, тут раді гостям.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024