У Луцьку стартував Міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю «Барви творчості»

04 Червня 2021, 12:37
1000

У Луцьку стартував Міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю «Барви творчості», який буде тривати упродовж трьох днів.

Учасники фестивалю люди з інвалідністю, які займаються творчістю в різних жанрах (поезія, вокал, інструментальне виконання, оригінальні жанри, хореографія), інклюзивні колективи з різних регіонів України, а також з Республіки Польща. Про це  повідомили на сайті Луцької міської ради.

Фестиваль є унікальним, оскільки учасники матимуть можливість представити своє рідне місто, розказати його історію і цікаві факти, ознайомитися з історіями інших міст України, та країн зарубіжжя. Тематична спрямованість всіх фестивальних заходів, у тому числі номерів учасників: «Барви творчості мого міста».

Організатори фестивалю громадська організація «Батьків дітей з синдром Дауна та іншими порушеннями розвитку» та управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Проєкт став переможцем конкурсу Бюджету участі Луцької міської територіальної громади.

Концертний день фестивалю відбудеться 5 червня 2021 року об 11 годині у Палаці культури міста.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром