Дачники просять додаткові маршрути до садівничих товариств

04 Червня 2021, 12:16
783

Представники садівничих товариств «Гаразджа», «Світоч» та «Воротнів» прийшли до облдержадміністрації з проханням організувати додатковий маршрут, якій перевозив би садівників з Луцька до дачних масивів.

Про це пише «Суспільне».

Представники садівничих товариств вп’яте звернулись до управління транспорту облдержадміністрації.

Нині маршрутом Луцьк-Воротнів їздить один автобус, за день він встигає зробити вісім оборотних рейсів, на транзитних зупинках пасажирів не бере, через карантинні обмеження, – каже голова садівничого товариства Ольга Рогак. Один автобус перевозить дачників з чотирьох масивів та жителів села Гаразджа.

Ярослава Мельник на дачу їздить чотири рази на тиждень.

Під час візиту в облдержадміністрацію дачникам вдалося поспілкуватися з в.о. начальниці обласного управління транспорту Наталії Пивовар.

В управлінні транспорту, людям порадили укладати договори напряму з перевізником. Перемовини між садівничим товариством та фізичною особою підприємцем-перевізником щодо додаткових маршрутів до Гаразджі та Воротнева уже розпочалися.

Нагадаємо, у квітні дачники скаржились на те, що за маршрутом Луцьк-Воротнів курсує один автобус. Зі слів виконувачки обов’язків начальника управління транспорту облдержадміністрації Наталії Пивовар, перевізники не зголошувалися брати участь у тендері, бо маршрут вигідний лише у весняно-літній період.

Читайте такожЛуцька міська рада прокоментувала інформацію про забудову парку 900-річчя

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром