У Жидичині 64-річний чоловік облив машину пальним, зачинився у ній та підпалив

03 Червня 2021, 14:31
Скріншот з відео 1169
Скріншот з відео

Поблизу Жидичина місцеві рибалки виявили обгорілу автівку із обвугленим тілом всередині. Про це правоохоронці дізналися із соцмереж.

Трагедія сталася 1 червня. Про це інформує «12 канал».

Поліцейські почали вивчати місце пригоди та шукати можливих очевидців. Попередній висновок — самоспалення.

«Попередньо встановили, що чоловік сам себе підпалив, сидячи у транспортному засобі. Під час огляду автомобіля працівники поліції виявили, що він був зачинений зсередини, слідів взлому немає. Біля кісток знаходилася каністра з легкозаймистою речовиною. За цим фактом відкрите кримінальне провадження», — прокоментувала Вікторія Піхоцька, старша дізнавачка сектору дізнання Луцького РВП.

Обвуглене авто знайшли на відлюдді, серед заростей на березі Стиру. Односельці розповіли про чоловіка, який вчинив самопідпал, більше: загиблий жив сам, дружина поїхала на заробітки у Білорусь, але так і не повернулася. А минулої зими у нього горіла оселя.

За словами сусідки, сусіди допомогли чоловікові відбудувати дім. Відтоді у нього почалася депресія. Також зазначила, що за два тижні до трагедії в будинку була сварка, що приїжджав патруль поліції.

Після пожежі загиблого прихистив у себе односільчанин Тарас. Він зазначив, що 64-річний чоловік окрім пожежі переживав ще й розлуку з дружиною та сином.

«Звичайно, сестра його дбала про нього. Як відразу це сталося, то він жив у нас. Тоді ж були сніги та морози, пам'ятаєте», — зазначив односільчанин Тарас.

Сестра та племінниці загиблого не захотіли спілкуватися із журналістами.

Староста Жидичина характеризує чоловіка як порядного та працьовитого, тому дуже здивувалася, коли кілька тижнів тому про нього розпитувала поліція.

«Брали у нас доступ до камер. Все. У нас камери спостереження в громаді є. Він утримував худобу, собак розводив, коней. Жодний скарг на нього не надходило ніколи», — розповіла Галина Матвіюк, староста Жидичина.

Жителі села трагічною новиною були приголомшені і переконують, що останнім часом життя у чоловіка пішло на лад. Тому ля самогубства очевидних причин не було.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром