Розшукують свідків аварії за участю лучанина, в якій загинув священик

02 Вересня 2017, 11:48
2704

Рідні священнослужителя із Млинова, автомобіль якого зіткнувся з вантажівкою лучанина, шукають свідків аварії і просять допомоги.

Про це у соцмережах написав син священика, – повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Дорогі друзі! Ми, родина покійного священика, звертаємось за допомогою. Можливо хтось був свідком ДТП, а може хтось зафіксував аварію на відеореєстратор, або якоюсь інформацією може допомогти, перепостити, то допоможіть, бо по суті роблять винуватим нашого тата.

Я не писатиму цю нісенітницю, якою оправдовує себе водій вантажівки, ми йому простили і не бажаємо йому зла, але «повісити» на тата провину не допустимо, принаймі зробимо все, аби не заплямувати світлу пам’ять священика. Кому щось відомо –тел.0996051461 свящ. Василь – син покійного», – йдеться у повідомленні Степана Яреми.

Нагадаємо, аварія сталася 25 серпня. На автодорозі між селами Брищі та Малі Дорогостаї Рівненської області зіткнулося два транспортні засоби: вантажний автомобіль, під керуванням 44-річного жителя Луцька та «Lada 111», яким керував 58-річний житель селища Млинів.

У результаті ДТП загинув водій легковика, який в автомобілі перебував сам. Чоловік був настоятелем храму в селі Малі Дорогостаї.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром