Для кухарів та вчителів Боратинської громади провели майстер-клас із карвінгу
Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки організував майстер-клас з карвінгу для кухарів закладів освіти та вчителів трудового навчання Боратинської громади.
Про це йдеться на сайті громади.
Студенти спеціальності «Харчові технології» ділилися навичками мистецтва художнього різьблення по овочах і фруктах. Майстер виробничого навчання Алла Шабрило розповіла про особливості мистецтва художнього різьблення по різних овочах і фруктах, показала інструменти, з якими можна працювати та продемонструвала найлегші та найшвидші способи різьблення.
Боратинські кухарі та педагоги мали нагоду власноруч виготовити їстівні шедеври. Учасники майстер-класу запевняють, що такі вміння допоможуть урізноманітнити буденне шкільне меню, а також стануть у нагоді під час оформлення будь-якого святкового столу.
Читайте також: У Боратинській громаді відкриють філію Гіркополонківської музичної школи
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром