«Подорож старим Луцьком»: у Крупі презентували книгу для дітей із порушеннями зору

01 Вересня 2017, 17:45
4871

У Крупівському НРЦ для дітей із порушеннями зору презентували чергову книгу для наймолодших незрячих і слабкозорих школярів.

Презентація книги «Подорож старим Луцьком» від автора Ольги Боярчук пройшла у п’ятницю 1 вересня.  Організувала презентацію Braille Studio / Студія друку шрифтом Брайля.

«Ця книжка розповість вам про казкове стародавнє місто Луцьк, покаже його глибоку історію, знаменні події, визначні споруди та відомих осіб, які жили, працювали, творили і прославляли це мальовниче місто.

Вперше за 26 років незалежності України надруковано книгу шрифтом Брайля про Луцьк, тому сьогоднішню подію можна назвати без перебільшення історичною і унікальною. Відтепер цю книгу зможуть читати як незрячі, так і дітки, із залишковим зором, адже крім Брайлівських книг нами було подаровано гарно проілюстровану, із чудовими малюнками книгу, яка точно припаде до вподоби діткам!

Крім цього, ця книга стане в нагоді діткам на уроках історії рідного краю, адже раніше для незрячих діток історія Луцька була недоступною.

Тираж Брайлівської книги - 20 примірників, її буде передано бібліотекам Луцька, школам Луцька із інклюзивною формою навчання, а також книгу можуть отримати всі охочі батьки, в яких є незрячі дітки», - розповіли в студії.
 











 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром