Лучанина, який побив темношкірого студента, суд відправив на психіатричну експертизу

01 Вересня 2017, 14:50
Ксенофобія 2405
Ксенофобія

Чемпіона України з бойового самбо і рукопашного бою, причетного до побиття іноземних студентів, суд відправив на психіатричну експертизу.

Про це стало відомо на сесії міської ради 1 вересня.

Нагадаємо, 3 серпня боєць спортивного клубу «Воїн», який, за деякими свідченнями, є причетним до громадського формування «Варта порядку», спричинив тілесні ушкодження трьом іноземцям – громадянам Алжиру та Намібії, студентам одного із луцьких вишів. А 12 серпня молодик, вибивши ногами двері, проник у квартиру на вулиці На Таборищі у Луцьку й викрав звідти відеомагнітофон та жіночий одяг, завдавши власникам матеріальної шкоди більш ніж на три тисячі гривень.

Під час звіту на сесії начальника Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олега Кічука, депутати підняли питання побиття темношкірого студента у Луцьку. У нього запитали, як проходить розслідування цього інциденту.

За його словами, зараз відкрите кримінальне провадження, особу встановили та повідомили про підозру. За рішенням суду чоловіка направили до Львова, там буде проводитись психіатрична експертиза. Висновок повідомлять експерти.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром