«ПортCity» розіграв путівку на море

01 Вересня 2017, 14:35
Щасливі переможці розіграшу 2436
Щасливі переможці розіграшу

У торгово-розважальному центрі «ПортCity» відбувся розіграш путівки на море в рамках акції «Знайди себе». Лучанам пропонували посміхнутися в об’єктив фотографа й за це отримати цінний подарунок.

Протягом тижня в ТРЦ працював фотограф, аби зазнімкувати радісні миті гостей. Фотографії розміщували на сторінці у Facebook. В останній день літа, 31 серпня, відбувся розіграш путівки серед учасників.

Кожній світлині присвоїли порядковий номер, тож жеребкування відбувалося саме за щасливими цифрами. Обов’язкова умова – присутність на розіграші. Тож путівка не з першого разу знайшла свого власника. А ним врешті став Дмитро Тропак. На світлині, яка перемогла, він з дружиною та дитиною. В той день родина прийшла відпочити та весело провести час. Натомість ще отримала можливість поїхати на море. До слова, переможець розповів, що не так давно переїхав до Луцька, тож це місто разом з ТРЦ «ПортCity» одразу подарувало йому такі яскраві й позитивні емоції.

Чоловік отримав сертифікат на подорож, яку може сам обрати. Для цього лише потрібно завітати у туристичну фірму та визначитись з тижневим туром за кордон. Серед варіантів чимало цікавих: Греція, Болгарія, Туреччина та багато інших. Дмитро Тропак зазначив, що вибрати омріяний відпочинок довірить дружині. 














 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром