Гімназія №21: луцьким першачкам влаштували квест

01 Вересня 2017, 14:28
11490

Школярі проходили «демо-версії» шкільних уроків разом із переодягненими у казкових героїв учителями.

Для 150 першокласників гімназії №21 у Луцьку навчальний рік розпочався динамічним квестом. Вчителі, переодягнені у Буратіно, Мальвіну, Незнайка, кота Базиліо та інших казкових персонажів водили учнів територією школи у п’ять різних локацій.

Зупинки «Казкова», «Поетична», «Ігрова», «Музична» та «Спортивна» розташувалися на шкільному майданчику. Старшокласники утворили п’ять великих кіл, до кожного з яких по черзі приходили учні-першачки. Вони робили менше коло всередині,  разом із казковими героями виконували різні завдання на локації. Хтось розказував вірші, хтось – грався, а хтось відгадував персонажів народних казок. За виконані завдання кожен клас отримував шматок пазла, який в кінці мав привести учнів до Країни знань.

За словами директора гімназії Олега Ковальчука, влаштувати таку незвичайну посвяту колектив надихнула конструктивна критика минулорічного останнього дзвінка. Ішлося, зокрема, про те, що шкільне свято до болю нагадувало ностальгійну картину з радянського минулого. Саме тому навчальний заклад вирішив рухатися вперед, і показати, що Луцька гімназія №21 вже сьогодні може називатися сучасною українською школою.


















1



1





1























 

Людмила РОСПОПА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром