У Луцьку новий сервісний центр для водіїв

15 Грудня 2015, 15:43
18299 Джерело: mmr.net.ua

Власники автомобілів тепер зможуть оформляти документи на свої транспортні засоби у новому сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ. 

Про переваги новоутвореної структури розповів в.о. директора регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області Юрій Віскунов у вівторок, 15 грудня, під час прес-конференції. 

У місті Центр розпочав роботу ще 7 листопада, згідно до постанови Кабінету міністрів України.

«Після того, як розформували ДАІ, були створенні регіональні сервісні центри. Регіональний сервісний центр – це так званий апарат. Тут проходить надання дозволів на перевезення небезпечних вантажів, раніше це була функція ДАІ. Також можна написати заяву на індивідуальні номери. Всі функції, які були у МРЕВ існують у територіальних сервісних центрах, які знаходяться у Луцьку, Горохові, Камінь-Каширському», – розповіла працівник центру Інга Коваль.

Окрім того тут можна переоформити автомобіль та укласти договір купівлі-продажу.

Відразу на місці можна знайти і експерта, який обстежить автомобіль. Проте його послуги будуть платними.

«Якщо клієнт відмовляється від проходження експертизи автомобіля, то ми не змушуємо, проте її варто було б здійснити, бо є старі машини, перебиті, переварені», – розповів Юрій Віскунов.

Щодо самого договору купівлі-продажу, то він є абсолютно безкоштовним. Сума у розмірі 500 гривень сплачується лише при реєстрації транспортного засобу. Можна укладати уже наявний договір, або ж скласти свій.  Проте варто пам’ятати, що адміністратор не несе відповідальності за зміст договору, тому уважно перечитувати його мають обидві сторони.

До Луцького сервісного центру звернулося уже близько 700 людей. І черг, розповідає начальник, наразі немає. Проте, аби клієнтам було ще комфортніше хочуть впровадити електронні черги.

«Ми тільки почали працювати. Наше завдання прийняти людей, які прийшли до нас, та зробити щоб вони залишилися задоволенні. Штат ще формується, тому на конкурсній основі будемо добирати людей, аби працювали справжні професіонали», – зауважив Юрій Віскунов.

А ще невдовзі має запрацювати і офіційний сайт установи,  де можна буде ознайомитися з усіма послугами сервісного центру.

У Луцьку сервісний центр знаходиться на вулиці Залізничній, 15.

Зразки стандартних договорів:

1

2


 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
22 Грудня 2015, 15:49
ВЧИТАЙТЕСЯ ЩО ВОНИ ПИШУТЬ
03 Березня 2017, 23:06
Я прописаний в Луцьку а тимчасово живу в Мукачево Закарпатської обл. Можу я там в Мрев Мукчево чи Ужгорода поміняти старі радянські права категоиї -В- на нові?
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром