Поліція хоче встановити на вулицях міста камери спостереження

01 Вересня 2017, 14:13
2818

Підприємці обласного центру часто відмовляються надавати правоохоронцям відеозаписи зі своїх камер спостереження.

Про це повідомив начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук на сесії Луцькради 1 вересня.

За його словами, коли встановлять камери – невідомо. Востаннє правоохоронці наглядали за допомогою камер спостереженняза луцькими вулицями під час проведення Євро 2012.

«Закінчилось Євро – зняли камери», – пояснив Кічук.

Робота камер може набагато спростити роботу поліції. Зараз правоохоронці вимушені зверталась за відеодоказами до підприємців, приміщення яких обладнані камерами. 

Втім, як зазначив  начальник Луцького відділу поліції, останнім часом підприємці відмовляються давати відео, просять оформляти запити, і все одно не погоджуються.

Також на сесії виникло питання про охорону на стадіоні «Авангард» під час футбольних матчів. На це Олег Кічук відповів, що на стадіоні працюють свої групи документування, а питання про співпрацю обговорюється.

Читайте також: Великий брат стежить за тобою: у місті встановлять камери відеоспостереження

Коментарі
03 Вересня 2017, 14:54
В мене питання... А НаХіба? Все одно будуть рішати з відловленими, &quot;хлопці є хлопці...&quot;, і тормошити бабок з квітами і клунками, трясти барсеточників?.. Гопи будуть гроші нести, шоб краще працювали?!<br/>Звиняюсь, пізно встав, програв битву за ванну...
03 Вересня 2017, 16:25
Добре, відгук, для тих в кого ранок пройшов мирно... В 80-х-90-х, коли на Заході був двіж щодо спостереження була така фіча &quot;За кожним хтось стежить&quot;... Хто за ними стежить, це після того Рушу шо поліцію не можна знімати без дозволу самого патруля... Гройсман?..
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024