Василевської: школярі змушені ходити проїжджою частиною – тротуару просто немає

01 Вересня 2017, 13:42
1995

Протягом серпня працівники департаменту ЖКГ та сектору безпеки дорожнього руху УПП у Луцьку здійснювали огляд вулично-шляхової мережі та технічних засобів організації дорожнього руху поблизу навчальних закладів.

У департамент ЖКГ Луцької міської ради був направлений ряд вимог, спрямованих на зменшення дитячого дорожньо-транспортного травматизму, йдеться у повідомленні на сторінці департаменту патрульної поліції Луцька у Facebook.

Зокрема, перевірка виявила відсутність тротуарів біля школи №16 на вулиці Василевської, де учні змушені рухатись по проїжджій частині.

Крім того, комунальникам доручили підрізати зелені насадження, щоб поновити видимість дорожніх знаків біля шкіл №№2, 4, 7, 10 та біля ліцею на вулиці Селищній.

На вулиці Ветеранів, біля шкіл №№10 і 19, існує необхідність у встановленні пристрою примусового зниження швидкості – «лежачого поліцейського».

Аби запобігти дитячому дорожньо-транспортному травматизму, біля більшості навчальних закладів патрульні рекомендують поновити дорожню розмітку на пішохідних переходах.

Читайте також: Загородна: відсутні знаки, яки попереджають водіїв про те, що дорогу перебігають діти

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром