Богдана Хмельницького: як святкували Перше вересня у школі №1

01 Вересня 2017, 13:35
6776

Школярі, їх батьки та вчителі школи №1 святкували Перше вересня – початок нового навчального року.

Букети, вишиванки, стильні зачіски та яскравий макіяж, костюми та сукні, туфлі та підбори – це сьогоднішній стиль усіх школярів.

Святкову лінійку школа №1 зустрічала та проводила виконанням державного гімну. Окрім цього, були і пісенні номери від школярів, і привітання від їх першої вчительки та директора. І, звичайно, перший дзвінок ознаменував початок перших шкільних уроків.

Кореспонденти Район.Луцьк поцікавилися у школярів, батьків та у директора, як їм свято та чого вони очікують від навчального року.

«Мені аж самій захотілося повернутися до школи. І вставати о сьомій ранку, і на урок піти. Рада, що дитина нарешті друзів усіх побачила. І погода сьогодні дуже сонячна, гарне свято», – розповідає мама першокласника Тетяна.

«Я вже хочу в школу. Думаю, що там буде цікаво. Хочу знайти тут друзів», – ділиться очікуваннями першокласниця Катя.

«Першокласників чекає багато чого хорошого і незвіданого, наших одинадцятикласників уже можна називати випускниками. Наша школа – одна родина. Хочу подякувати усім, хто їй допомагає», – каже директор школи Андрій Киця.

Після виконання гімну України першокласники пішли на перші уроки, а школярі –​ готуватися до наступного навчального дня.

Директор школи №1 Андрій Киця
Директор школи №1 Андрій Киця

1

2








1




1



 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром