Як відгомонів Перший дзвінок у школі №17

01 Вересня 2017, 11:44
7751

У луцькій школі № 17 відсвяткували День знань.

Після тривалих канікул на урочисту лінійку до рідної школи зібралося сотні школярів і гостей. У всіх вирував піднесений настрій. На обличчях у кожного сяяла щира усмішка, адже за такий довгий час кожен побачив своїх друзів і вчителів.

На початку урочистостей хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні та тих, хто загинув на Сході нашої країни, захищаючи її кордони.

У велику, дружну родину сімнадцятої школи прийняли три класи першокласників, для яких сьогодні все вперше: вперше переступили поріг навчального закладу, перша вчителька, перший навчальний рік, вперше пролунав для них дзвінок.

2

2

2


На свято запросили також почесних гостей, зокрема депутата Луцької міської ради Петра Нестерука, який є меценатом школи №17. Він вручив школі сертифікат на харчування 15-ти учням, які потребують соціальної допомоги, а також усім «першачкам» подарував презенти: портфелі з канцелярією.

З вітальним словом перед присутніми виступив і директор школи Олег Мах. Він зазначив, що до початку навчального року в школі готувалися дуже добре. Зробили фасад і внутрішній ремонт.

«Завдяки допомозі Петра Нестерука ми матимемо прекрасний хол, де лежатиме плитка, кошти вже виділені і плитка завезена», – зазначив Олег Петрович.

1


2

2



1


1

Директор пообіцяв, що в цій школі діти нічого не втратять, а лише здобудуть. Побажав усім міцного здоров’я та успіху.

Також зі святом першого дзвоника присутніх вітали перша вчителька, випускниця 11 класу, батьки та колишня випускниця школи.

Після завершення урочистої частини всіх школярів запросили на перший урок.

1




1



2



1

1




2

1

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
01 Вересня 2017, 15:40
Пролунав перший дзвоник і СШ с.Липини , однак батьків чекала несподіванка, як завжди в селі Липинах іде у всю псевдореформа освіти яку проводить директор Коменда ставши по партійній квоті директором школи, як при кучмі района освіта призначає директорами не професіоналів а партійовиків, на перше вересня всі були батьки в шоці коли взнали що провесіонала свого предмета вчителя-української ,зауча Світлану Олександрівну було знято і поставлено людину "прибліжону"до інтриганки ...якими себе окружає директриса-депутат ізаручивши "баранячою мовчанкою вчителів і ручних батьків директор Липинської школи іде широким шагом лобіюючи місця для знайомих і "прибліжоних"....ось така правда життя , про яку реформу і Європейські ціності ми можемо говорити коли зверху до низу сидять невігласи прикрившись партійними квитками !?
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром