Привокзальний: як відзначили Перше вересня у школі №15

01 Вересня 2017, 11:10
8510

Кожного року у перший день осені тисячі дітей у Луцьку із хвилюванням переступають поріг рідної школи. Не менше хвилюються і їхні батьки, адже для них це теж важливий день.

135 першокласників прийшли і на урочисту лінійку, яка відбулася у Луцькій загальноосвітній школі I-III ступенів №15, що у Привокзальному районі, повідомляє Таблоїд Волині.

Цього року у школи ювілей – 55 років.

З цією поважною датою привітав присутніх директор, екс-начальник управління освіти Олег Гребенюк. У новому навчальному році він побажав школярам нових перемог.

«Всі ви як жителі нашого міста і мікрорайону ще приведете до нас своїх дітей чи внуків. Тому школа буде жити далі», - додав він.

Вітання від Луцької міської ради зачитала її представниця Юлія Соломко.

Прозвучали музичні номери від юних талантів школи, а «родзинкою» свята стали вірші від першачків.










1

1

1


2





1


1


1





2


1

2

1

1

1







1




 

 

Коментарі
01 Вересня 2017, 15:44
Пролунав перший дзвоник і СШ с.Липини , однак батьків чекала несподіванка, як завжди в селі Липинах іде у всю псевдореформа освіти яку проводить директор Коменда ставши по партійній квоті директором школи, як при кучмі района освіта призначає директорами не професіоналів а партійовиків, на перше вересня всі були батьки в шоці коли взнали що провесіонала свого предмета вчителя-української ,зауча було знято і поставлено людину "прибліжону"до інтриганки ...якими себе окружає директриса-депутат ізаручивши "баранячою мовчанкою вчителів і ручних батьків директор Липинської школи іде широким шагом лобіюючи місця для знайомих і "прибліжоних"....ось така правда життя , про яку реформу і Європейські ціності ми можемо говорити коли зверху до низу сидять невігласи прикрившись партійними квитками !?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром