Поліція знайшла коноплю в кишені лучанина

15 Грудня 2015, 12:05
2895 Джерело: stanislavske.tv

Співробітники луцької поліції затримали молодика, в кишені якого знайшли кілька грамів канабісу – наркотичної суміші з коноплі.

Як розповіли в обласному управлінні поліції, на одній із вулиць Луцька правоохоронці зупинили 22-річного місцевого жителя. Під час особистого огляду у кишені молодика було виявлено поліетиленовий пакет з двома грамами подрібненої рослинної речовини зеленого кольору, схожої на коноплю.

Вилучене направлено на дослідження у Волинський науково-дослідний центр МВС України.

«Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України», – кажуть правооборонці.

До речі, санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
15 Грудня 2015, 14:46
Дожились. Тепер на вулиці поліція може на вулиці без причини зупинити і обшукати. Вітаю, панове. Чудова новина. А коноплю напевно підкинули, як це в них водиться(.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром