Іващенка: владу просять облаштувати «кишеню» для автівок у дворі багатоповерхівки

31 Серпня 2017, 15:01
фото ілюстративне 2388
фото ілюстративне

Житель обласного центру звернувся до влади міста з проханням облаштувати стоянку для автомобілей у дворі багатоповерхівки.

Відповідну петицію розмістив на сайті ЄСМП сьогодні, 31 серпня, Віталій Смусь.

При будівництві 171-квартирного житлового будинку №2 по вулиці Дмитра Іващенка та облаштуванні його прибудинкової території з боку провулку, що сполучає вулиці Гончара та Чорновола, не було передбачено місця для тимчасового паркування автомобілів. 

«Проектом будівництва було передбачено лише прокладання тротуару вздовж будинку № 2, і цей недолік на даний час створює величезну проблему для мешканців будинку», – написав чоловік. 

У зв’язку з цим, не всі мешканці ОСББ «Дмитра Іващенка 2» мають можливість паркувати свої автомобілі у дворі будинку. В цей же час, паркування на проїжджій частині заважає рухові автотранспорту та пішоходам, особливо в зимовий період. Крім того, деякі автомобілі вимушено припарковані перед входом в під’їзди, що заважає проходу мешканців, особливо з дитячими візочками та колясками, що нерідко призводить до соціальної напруженості. 

«Враховуючи наведене мешканці будинку просять передбачити відповідне фінансування, внесення змін в проектну документацію та забезпечити при будівництві дороги виконання робіт по облаштуванню місця (кишені) для паркування автомобілів вздовж житлового будинку № 2 по вул. Дмитра Іващенка 2 в м. Луцьку (з боку новозбудованої школи № 27)», – звернувся до влади міста лучанин. 

Читайте також: Старосільська: мешканці просять владу привести дорогу до ладу


 

Коментарі
31 Серпня 2017, 19:07
"для автомобілей у дворі " українською буде "для автомобілів", «карман»-українською кишеня.
31 Серпня 2017, 23:38
" мешканці будинку просять передбачити відповідне фінансування," не завадило б вже і мешканців залучати до відповідного фінансування.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром