Маленькі читачі Волновахи отримали літературу з Луцька

15 Грудня 2015, 10:58
2278

Різдвяний благодійний марафон «Ангелик з книжкою» триває – понад 130 книг надіслано до Волноваської районної бібліотеки для дітей.

Це тільки перший літературний транш до Волновахи для наших колег та юних читачів, розповіли організатори благодійної акції. Із їхніх слів, до Волинської обласної бібліотеки для дітей телефоном надійшло повідомлення від директора Волноваської ЦБС Тетяни Лати про те, що літературу доставлено за місцем призначення, повідомляють працівники Волинської обласної бібліотеки для дітей.

«Дуже вам вдячні за турботу, будемо підтримувати дружні стосунки. Для нас це не просто література, а розуміння того, як щиро ви до нас ставитеся», – говорить пані Тетяна.

Нагадаємо, що різдвяний благодійний бібліомарафон «Ангелик з книжкою» стартував у Луцьку 1 грудня і триватиме до 25 січня 2016 року.

Скриньки бібліомарафону стоять в міських книгарнях «Знання», «Планета», «Освіта».

«Конче необхідна література на допомогу у вивченні шкільної програми, сучасна україномовна дитяча книга, книги з українського мистецтва, науково-популярні видання. Приєднуйтесь!», – закликають луцькі бібліотекарі.

Книги також можна принести до Волинської обласної бібліотеки для дітей на проспекті Волі, 37.

Фото надане бібліотекою

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром