У Луцьку влаштували благодійне шоу

15 Грудня 2015, 10:50
2037 Джерело: Сторінка Ольги Бузулук

У драмтеатрі відбувся показ вистави казки «Олє Лукойє».

Враженнями про шоу поділилася глядачка Ольга Бузулук у Facebook.

 «Які талановиті та щирі наші діти!  Олов'яний Солдатик – просто супер, такий стриманий і справжній... І дорослі талановиті не менше, ми просто в захваті від зіграної ролі Любові Фрадинської.

Сама ж постановка, організація та атмосфера – то, безперечно, заслуга багатьох, але ж яку насправді благородну справу робить команда Марії Адамчук. Нехай діткам допомагають такі ваші добрі справи. А ми тепер маємо іграшок на пів‘ялинки», – написала вона.

Крім того, враженнями від свята поділилася керівник творчої студії Наталія Журавльова.

«Дякую всім хто прийшов і підтримав благодійний проект «Творчість заради життя». Але найбільшу подяку, я, хочу висловити, маленьким акторам, які створили це свято для всіх нас! Шановні дорослі, якби ви бачили ті очі, коли вони прибігають за кулісу, після виконаної сцени, протанцьованого танцю і питають: «Наталія Миколаївно, ну як??? Все добре, я гарно зіграв?» Що вам сказати? Вам нічого не скажу, бажаю це побачити і відчути! Хоча б раз у житті! А своїм пташенятам я говорила і буду говорити: «Я вас люблю! І дуже дякую за те, що ви у мене є!», – емоційно прокоментувала виставу керівник творчої студії, де й займаються маленькі актори. 

1

1






Фото зі сторінки Ольги Бузулук

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром