Театральний майдан: ярмарок зібрав тисячі гривень пожертв

15 Грудня 2015, 10:24
2409 Джерело: Сторінка Анастасії Ткаченко-Грибенюк

Благодійний ярмарок «Калита», який відбувся 13 грудня на Театральному майдані, загалом зібрав понад 15 тисяч гривень пожертв.

Про це пише у спільноті ярмарку на Facebook один з ініціаторів і натхненників акції Анастасия Ткаченко-Грибенюк.

«У рамках нашого благодiйного ярмарку було зiбрано 15 тисяч 50 гривень!!!, – зазначає волонтерка. – Третину, а саме 5000 гривень дав волинський бiзнесмен Олег Дмитрук, 2 тисячі пожертвував колектив одного з луцьких пiдприємств, ще кiлька благодiйникiв принесли теж пристойнi суми, але забажали не афiшувати свої iмена.

Решту коштiв було зiбрано волонтерами та майстрами, якi, незважаючи на дощ та холод, стояли до останнього... поки не посипав снiг))».

Анастасія дякує благородним лучанам, які жертвували не тільки гроші, але й час і зусилля задля органiзацiї заходу.

«На сценi у нас були найдушевнiшi та найталановитiшi люди! Микита Чибарь – суперведучий, запальна Віка Мельничук з колективом «Чачка», вихованцi луцькоiї музичноiї школи iмені Шопена з Ольгою Чуриною, дiти з Маякiвськоiї НВК з Наталією Смірновою та музичним керiвником Валерiєю Дмитрiвною! Дякуємо вам за теплу творчу атмосферу, що зiгрiвала учасникiв! Багато родзинок в купi – циганка Аза – вона ж Сергій Рижков – центр гумору на Театральному майданi, символ «Калити». Окрема дяка Андрію Тимчуку за чудову музичну пiдбiрку для свята!».

Також організатори «Калити» уклінно вдячні Дарії Нагорнюк і її дівчатам за «недоспанi ночi, за прекрасне ароматне печиво, за справжню Калиту, яку ви нам спекли!».

Заодно дякують міському управлінню культури, управлінню промоцій та волонтерам Луцького Свято-Троїцького кафедрального собору за допомогу в організації ярмарку.

«Спасибi «Ато-c» за 120 кг вареникiв!!! Так як нам дощик завадив продати їх усiх, ми вирiшили частину вареникiв наварити хлопцям на передову, а решту будемо продавати на Рiздвяних ярмарках, та продовжувати збирати кошти пораненим, – пише Анастасія Ткаченко-Грибенюк. – «Кiчкарiвка-хліб» надала нам борошна, добрi люди багато – цибулi, словом, усе необхiдне збирали всiм свiтом.

Кожному, кожному, хто прийшов на ярмарок, низький Вам уклiн! Ми всi зробили хорошу справу».

1

2

2

3

1

2

2

Фото зі сторнки у соцмережі Анастасії Ткаченко-Грибенюк

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром