Влітку на дорогах Волині обмежать рух вантажівок

27 Травня 2021, 17:16
726

З 1 червня вводять сезонне обмеження руху автотранспорту автодорогами державного значення Волинської області за температури повітря вище 28 ºС.

З метою запобігання утворенню деформацій і руйнувань дорожнього покриття автошляхів у період спекотної погоди вводиться сезонне обмеження руху автівок масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більше 7 тонн з 11:00 до 23:00. Про це інформує пресслужба Служби автомобільних доріг області.

На автошляхах встановлюють відповідні інформаційно-вказівні та заборонні дорожні знаки.

Таке обмеження руху не стосується пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів.

Контроль за дотриманням учасниками дорожнього руху встановлених обмежень руху великовагових транспортних засобів здійснюватиметься обласними управліннями Укртрансбезпеки та патрульної поліції.

Перечекати спекотну пору доби можна в місцях тимчасової стоянки транспортних засобів на майданчиках в смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу. 

Читайте також: Платні парковки у Луцьку хочуть облаштувати біля Палацу культури та авторинку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром