Учениця Боратинської школи організувала клуб вивчення англійської мови

27 Травня 2021, 15:29
888

Учениця Боратинської школи самотужки організувала роботу клубу вивчення англійської мови в рамках програми «Ініціативна молодь».  

Про це йдеться на сайті громади.

Дарина Томащук з Боратина навчається у 7 класі. Школярка – одна з найактивніших учасниць програми «Ініціативна молодь». Минулого року Дарина стала переможницею конкурсу місцевих ініціатив, а також разом зі своєю ідеєю здобула перемогу у Конкурсі креативних ідей серед школярів «Зробимо Волинь кращою».

Цьогоріч дівчина знову презентувала свою ідею у рамках програми «Ініціативна молодь». Проєкт Дарини «Створення клубу вивчення англійської та польської мов на базі сільської бібліотеки» опинився у числі переможців, отримавши фінансування у розмірі 800 гривень.

Минуло не так багато часу, а ініціатива Дарини Томащук успішно втілюється у життя. Днями на базі сільської бібліотеки у Боратині відбулося перше заняття клубу англійської «Game club».

За словами Дарини, вона вирішила організувати клуб англійської, щоб діти могли спілкуватися іноземною мовою на різні теми, практикуючи використання розмовної мови без утисків та скутості.

«Особисто я добре знаю англійську на розмовному рівні, тому взялася за організацію уроків для школярів громади. Наші заняття побудовані на взаємодії учасників. Попередньо ми обговорюємо теми, які б хотіли розглянути, а потім за допомогою інтерактивних вправ практикуємо вимову, збагачуємо свій словниковий запас», – пояснює організаторка клубу Дарина Томащук.

Також за словами дівчини, вона не очікувала, що на перше заняття прийде стільки дітей. Учасники клубу дуже активні, вже встигли визначитися із наступною темою.

Заняття клубу «Game club» планують продовжити на канікулах, влітку.

 

Читайте також: У селі Боратинської громади висадили майже 300 кущів барбарису

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром