І Медведь не допоміг: луцька «Волинь» програла «Кременю»

30 Серпня 2017, 20:10
3886

Граючи з суперником на рівних, підопічні Альберта Шахова звично провалилися у захисті та поступилися конкурентам по турнірній таблиці з разунком 1:3.

Перед матчем у луцьких гравців були оптимістичні настрої: разом із новим головним тренером вони перемогли у попередньому турі «Суми» (1:0), а на наступну гру їхали до команди, яка ще не набирала очок на власному полі. Утім, історія говорила про інше: якраз у поєдинках «Кременя» та «Волині» практично завжди перемагали господарі поля. Щоправда, останній такий поєдинок відбувся більше 18 років тому. 

Матч розпочався доволі оптимістично для лучан: вони організували масований стартовий натиск на володіння команди з Полтавщини, а самі господарі «Кремінь-Арени» уже в дебюті поєдинку залишилися без капітана команди та її найкращого бомбардира Ігоря Тимченка, який зазнав травми.

Утім, подальший розвиток подій не виявився хорошим для «Хрестоносців» - попри постійний тиск та гру з м'ячем у виконанні волинян гострі гольові моменти створювали якраз їх суперники. А наприкінці тайму захисники луцького колективу не встежили у штрафному майданчику за Богданом Боровським, який з декількох метрів розстріляв ворота Андрія Марчука - 1:0. Буквально за хвилину лучани могли відігратися: Юрію Романюку вдався потужний удар з-за меж штрафного майданчика, однак сейв у виконанні голкіпера «Кременя» Андрія Олійника залишив перед перервою на табло мінімальну перевагу команди господарів.

А початок другого тайму відзначився справжнім «хаосом» у захисті волинян. Спочатку вони пропустили контратаку, під час якої вихід віч-на-віч з Марчуком реалізував Максим Богданов, а уже за п'ять хвилин гості «забули» на дальній стійці про Сергія Степанчука - 3:0.

Каскад замін від тренерського штабу «Волині» відносно підсилив гру команди. «Волині» навіть вдалося швидко відквитати один гол - зусиллями новачка команди Олександра Медведя. Утім, коли атакувальні ролі у команді виконують номінальні захисники Сергій Мелінишин чи Данило Безкоровайний, а найкращим гравцем у складі є той самий новачок колективу Медведь, який мав ще дві шикарні можливості забити - навряд чи можна очікувати успіху навіть проти не найсильнішого «Кременя».

Говоримо-балакаємо, а бодай нав'язати гру до кінця гостьових поєдинків у Першій лізі «Волині» поки не вдається. А тим часом поразка у звітному протистоянні знову відкинула луцьку команду в зону вильоту - підопічні Альберта Шахова у турнірній таблиці опустилися на 16-те місце. Наступний матч команда з Луцька проведе 4 вересня на «Авангарді» проти київського «Оболонь-Бровару» - і зважаючи на «сухість» нашого нападу поки незрозуміло, за рахунок чого ми перемагатимемо найбільш захисну (3 пропущені голи у 8 турах) команду першості.

«Кремінь» – «Волинь» – 3:1 (Боровський, 45, Богданов, 50, Степанчук, 56 - Медведь, 63).

Склад «Волині»: Марчук, Тетеренко, Никитюк (Марушка, 60), Воробей, Шаповал (Гладун, 87), Романюк, Медведь, О. Марчук (Ільницький, 63), Неделюк (Льозін, 52), Ляшенко, Мелінишин (Безкоровайний, 54).

Коментарі
30 Серпня 2017, 23:16
"слава" усім хто вбив Волинський футбол. Палицям, Кварцяним всім.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром